برنامه ها و تفکرات این مکان متعلق و زیر مجموعه فعالیت های قرآنی و فرهنگی اوقاف است و توانسته جزو فعال ترین ها باشد.
این مکان به پذیرش همکاری ها بسیار پای کار بوده و مایه می گذارد و از نیرو های خود استفاده می کند برای برنامه ها
این نیرو ها به صورت جهادی کار کرده و بسیار حرفه و از هر رشته و علم و روابط بزرگ و قوی برای برنامه شما از قوت های این مکان است
گروه رسانه این مکان به دو دسته ضعیف و ویژه تقسیم میشود که برای برنامه های مهم (دولتی و خاص) از افراد ویژه استفاده میکند و الا ما بقیه کار ها (طبق روال اداری) در دستان گروه ضعیف و مبتدی در حال آموزش است .
مزار علی ابن بابویه قمی در خیابان ارم و کمی جلوتر از قبرستان شیخان در یک کوچه قرار دارد. این بقعه چسبیده به مسجد امام زین العابدین قم است و بخشی از فضای بین دو بنا مشترک است که من متوجه نشدم مال مسجد است یا بقعه. اگرچه بنظر مال بقعه بود چرا که چند سنگ قبر نیز داخل این فضا وجود داشت. ورودی آقایان به بقعه نیز از داخل همین فضا بود که مردم در آن مشغول نماز بودند. این بقعه کوچک در دوره صفویه احداث شده و گنبد لاجوردی اش نیز در دوره قاجار کاشی کاری شده که از کوچه پشت بقعه به خوبی دیده می شود.
علی ابن بابویه قمی پدر شیخ صدوق معروف است که قبرش در شهرری و گورستان ابن بابویه است. اگرچه لقب ابن بابویه به فرزند وی (شیخ صدوق) گفته می شود اما خود وی و یک پسر دیگرش نیز به همین نام شهرت داشته اند. ابن بابویه قمی از فقهای شیعه در قرن سوم هجری بوده که سال ۳۲۹ فوت و در این مکان بخاک سپرده می شود.
#گلفام_سفر
علی ب بابویه قمی پدر شیخ صدوق(محدث و فقیه شیعه) بودند که مرقدشان در نزدیکی حرم حضرت معصومه و روبروی گلزار شهداقرار داشت.
بقعه ی ایشان قدمتی صفوی و مرمت قاجاری وکنونی داردو ثبت ملی شده است.دو درب برای ورود هست درب کوچکی داخل کوچه برای خانم ها و درب بزرگی با ورودی کاشی کاری برای آقایان که در زمان مراجعه ما درب داخل کوچه بسته بود و از اونجایی که هیچکس نمیتونه یک لستگرامی رو از بررسی گذاشتن محروم بکنه از قسمت مردونه وارد شدیم تا ببینیم داخل چی هست که ابتدا با کفشداری آقایان و کف اتاق ورودی اول پر از سنگ قبر بود و در اتاق دوم ضریحی وجود داشت و گنبدی بالای ضریح که بجز خطوط هندسی هیچ تزیین دیگری نداشت و از بیرون گنبد کاشی بود .در ۴ کنج اتاق نیم طاق های ظریف و کوچکی بودند که کاملا نمایشگرسبک صفوی بودند .و تاریخچه و توضیحاتی درباره ی علی بن بابویه قمی .ایشان از فقهای شیعه بودند و استاد شیخ صدوق نیز بوده اند.و شاگردان دیگری چون هارون ابن موسی تلعکبری ،محمد بن حسن بن پندار قمی،فرزند دیگرش ابوعبدالله حسین بن بابویه،ابن قولویه،و خواهر زاده شان .