موزه استاد حسین بهزاد از موزههای زیبای مجموعه سعدآباده که در آن نزدیک به 289 اثر از هنرمند بزرگ مینیاتور ایران و جهان حسین بهزاد ( ایشان در سال 1273 در تهران متولد و در سال 1347 چشم از جهان فروبست) به نمایش گذاشته شده است. این موزه از چند اتاق تشکیل شده که در هر اتاق تابلوهایی متناسب با آن به نمایش گذاشته شده است از جمله "ترسیم چهره بزرگان در قالب نگارگری" و ...
بنابر نوشتههای راهنمای موزه، ساختمان این موزه در اواخر دوره قاجار ساخته شده است و در دوره رضاشاه با نام کاخ کرباسی دفتر کار و استراحتگاه او بوده و در دوره محمدرضاشاه با نام کاخ ولیعهدی مورد استفاده رضا پهلوی پسر محمدرضاه شاه و ولیعهد بوده است.
همچنین بهای بلیط بازدید از این موزه در شهریور سال 99 برای هر نفر 4 هزار تومان بود.
سلام. اگر از درب ورودی میدان دربند وارد کاخ سعدآباد شوید، این ششمین موزه ای هستش که خواهید دید. آثار این موزه متعلق به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است. در این موزه که دوطبقه است(اما یک طبقه قابل بازدید است) آثار این استاد در عکسهای رنگی و سیاه و سفید خواهید دید. تصاویر سیاه و سفید بصورت ترکیبی با مداد و مرکب کشیده شده اند. در ورودی مجوعه مجسمه ایشان و تابلو فرشی از چهره ایشان نیز گنجانده شده است. بر اساس نوشته های تابلو ورودی ایشان در طراحی چهره مغولی و تبدیل آن به چهره کاملا ایرانی و رعایت اصول آناتومی، حذف ریزه کاریهای اضافی و پرهیز از شلوغی تصویر و موارد دیگری مهارت خاصی داشته اند که تمام اینها در تصاویر مشخص است. این موزه شامل چهار اتاق است و عکاسی بدون فلش آن هم بصورت محدود آزاد است. جای دیدنی هستش و پیشنهاد می کنم در بازدید از کاخ سعدآباد این موزه رو هم ببینید.
آثار استاد حسین بهزاد، استاد مینیاتور در کاخ موسوم به کرباسی یا کاخ ولیعهد به نمایش درآمده است. خود ساختمان لااقل در بخشی که در اختیار موزه است چندان تزییناتی ندارد.
برای بازدید از این موزه باید بلیت جداگانه تهیه کنید. آنچه که در تاریخ فعالیت این موزه ذکر شده است، این موزه در سال ۱۳۹۲ موزه نمونه از طرف شورای جهانی موزهها انتخاب شده است.
آثار استاد بهزاد در این موزه با توجه به سبک اجرای اثر در چند سالن به نمایش درآمده است. به نظر من نگارگریهای رنگی زیباترین آثار بودند.