مدرسه دخترانه ژاندارک توسط راهبه ها یا دختران تارک دنیا برای تحصیل دختران ارمنی و اقلیت مذهبی ها و زیر نظر میسیون فرانسوی تاسیس شد و ابتدا بصورت دارالایتام بود و بعدها دختران مسلمان نیز توانستند وارد این مدرسه شوند. در مورد تاریخچه مدرسه گفته می شود در دوره ناصرالدین شاه قاجار تاسیس شده است.
بنای فعلی مدرسه در سال ۱۳۱۰ و در زمینی متعلق به مشیرالدوله پیرنیا و در کنار خانه او در خیابان منوچهری ساخته شد. معمار مدرسه نیز نیکلای مارکف معروف است. این مدرسه در سه طبقه (شامل زیرزمین) بنا شده و تا همین چند سال اخیر نیز فعال بود. طبقه زیرزمین خوابگاه و سالن ناهارخوری بوده و فضای عجیبی دارد. همچنین بخشی از زیرزمین سالن تئاتر بوده است. دو طبقه روی زمین نیز کلاس های درس بوده که اکنون متروکه و به حال خود رها شده است.
فرح پهلوی، مریم فیروز، فخرعظمی ارغون (مادر سیمین بهبانی)، بدری تیمورتاش (اولین پزشک زن ایرانی)، رویا نونهالی، آذرنوش صدرسالک، مینو مشیری و ... از معروف ترین دانش آموزان این مدرسه تاریخی بوده اند.
در کنار مدرسه کلیسایی به نام ژاندارک نیز تاسیس شده که توسط فرانسوی ها اداره می شد و یک کلیسای کاتولیک است. کلیسا یک در داخل مدرسه و در دیگری از کوچه دارد.