بارگاه امامزاده هادی (ع) در میدان باباطاهر همدان و در مجاورت مقبرهی این شاعر سرشناس قرار گرفته و با همهی کوچکیش فضایی بسیار معنوی و مقدس داره. نمای بیرونی و گنبد این بقعهی قدیمی با آجر پوشیده شده و دارای معماری جالبیه که قسمت پایین چهارگوش و قسمت بالا چند ضلعیه. طاقهای شبستان به شکل هنرمندانهای مقرنسکاری و آینهکاری شده و مثل همهی امامزادهها ضریحی طلایی رنگ در میان عمارت کوچک خودنمایی میکنه.
حیاط این بارگاه در میاه درختان انبوه میدان باباطاهر محصوره و فضایی دیدنی رو به وجود آورده. طبق تحقیقاتی نسب این امامزاده به امام سجاد (ع) بر میگرده.
زمانیکه با دوستان راهی آرامگاه باباطاهر شدیم بعد از بازدید از باباطاهر، مقبره ای زیبا در پارک باباطاهر در همان نزدیکی را دیدیم بلافاصله راهی شدیم .
در بازدید از چنین مقبره های حسی مملو از آرامشی وصف ناپذیر وجودم را فرا میگیرد تا بتوانم هرچه بیشتر در این مکانهای آرامش بخش و دنج بمانم.
گویا قدمت این امام زاده به دوران ایلخانی و نسب ایشان بنا بر اسنادی موجود به امام سجاد علیه السلام میرسد.
معماری این بقعه مربعی شکل که چهار طاق در چهار گوشه دارد و این بنا را به هشت ضلعی تبدیل کرده است.
این بنا در سال ۱۳۸۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
در جلوی در ورودی برای بازدید کنندگان زن چادر گذاشته شده است تا با چادر وارد شوند.
برای بازدید از باباطاهر و گنبد علویان رفته بودیم بیرون..
بازدید از باباطاهر که تموم شد در حال سرچ آدرس گنبد علویان بودیم که در محوطه پارک زیبا و سرسبز اطراف باباطاهر قدم میزدیم و نگاهمون به یک بنای گنبدی آجری افتاد..
به سمت بنا رفتیم و وارد حیاط شدیم..
بنای چهار گوشه با گنبدی آجری و ساده و تاریخی..
این بنا مربوط به امام زاده هادی بن علی در میدان باباطاهر واقع شده و قدمت آن به دوران ایلخانی و نسبت ایشان به امام سجاد باز میگردد..
این اثر در سال 1383 به ثبت تاریخی ملی رسید
بعد از بازدید از مقبره باباطاهر ، در حال قدم زدن در میدان بزرگ و زیبای اطرافش بودیم که نمای آجری یک امام زاده توجه مارو به خودش جلب کرد. مقبره امامزاده هادی بن علی (علیهالسلام) در شهر همدان در میدان باباطاهر واقعشده. قدمت این امامزاده به دوران ایلخانی و نسب ایشان بنا بر اسناد موجود به امام سجاد (علیهالسلام) میرسه. بنای این بقعه مربعی شکله و وجود چهارطاقی که در چهارگوشه قرار دارد، این بنا را به هشتضلعی تبدیل کرده است. باباطاهر هم به خاطر تقدس این مکان، در مجاورت این امام زاده به خاک سپرده شدن. این اثر در سال 1383 به ثبت فهرست آثار تاریخی ملی رسیده.