از آثار فاخر دوران زندیه مسجد جامع کرمانشاه میباشد که در خیابان مدرس (سپه سابق) نبش جلوخان و نرسیده به یاسمی(نواب صفوی) واقع شده است.
گاهأ به دلایلی این مسجد را به اشتباه چهل ستون مینامند به این خاطر که مسجد فعلی را به جای مسجد قدیمی بنا کرده اند که فقط بخشی از شبستان مسجد قدیمی به جا مانده است .مسجد قدیمی ۴۵ طاق داشته اما امروز فقط ۲۵ طاق از آن به جا مانده است.این مسجد در سال ۱۱۹۶ هجری قمری در زمان حکومت علی مراد خان زند توسط علی خان زنگنه حاکم کرمانشاه ساخته شده است. این مسجد در حال حاضر برای برگزاری نماز جمعه اهل تشیع در شهر کرمانشاه میباشد.
مسجد جامع کرمانشاه در خیابان مدرس(همان خیابانی که اکثر کارگاههای نون برنجی پزی و کاک پزی در آن قرار داره) واقع شده و با فاصله خیلی کم از تکیه بیگلر بیگی و فاصله کمی بیشتر از تکیه معاون الملک قرار داره و همچنین در خیابانیست که بازار سنتی و بازار زرگرهای شهر در آن واقع شده.این مسجد آجر کاری است و نمای زیبا و کاشیکاریهای جالب و خوشرنگی داره که طرحهای زیبای ختایی و اسلیمی کاشیکاریها آنرا مزین کرده .مسجد جامع ستاد اقامه نماز جمعه هم هست.این بنا مربوط به دوره زندیه است.#گلفام_سفر
مسجد جامع کرمانشاه در خیابان مدرس (سپه سابق)و دقیقا روبروی تکیه بیگلربیگی قراردارد .این مسجد با کاشی کاری های بیرونی بسیار زیبا که پایه ی اصلی آن در دوره ی زندیه ریخته وساخته شد در حال حاضر مسجدی برای نماز جمعه اهل تشیع می باشد. مسجد جدید بر روی مسجد قدیمی که تنها بخشی از آن سالم مانده ساخته شده است که۴۵ طاق داشته و به این دلیل ۴۰ ستون گفته میشده نمای خارجی مسجد کاشی کاریهای بسیار زیبایی داره.