این پل منطقه گلدن هورن را به محله بی اوغلو در شمال استانبول متصل می کند.
از خاطرهانگیزترین قسمتهای سفرهای من به استانبول، قدم زدن و راه رفتن روی این پله. دیدن مردمی که دو طرف پل مشغول ماهیگیری هستن یا کشتیهای بزرگ و کوچکی که زیر پل تردد میکن و آسمان پاک و و بسفر آبی همگی دست به دست هم دادن تا یه خاطرهی قشنگ برای اهالی و مسافران استانبول درست کنن. از اونجایی که پیادهروی زیاد در ذات این شهر افسونگره و حسابی آدمو خسته میکنه، استراحت بر روی پل و کافههای زیرش حسابی خستگی رو از تن به در میکنه و حال هر بینندهای رو جا میاره. من که خیلی اینجا رو دوست دارم و واقعا دلم میخواد حداقل یک بار دیگه ازش بازدید داشته باشم.
پل گالاتا یکی از پل های ارتباطی قسمت اسیایی به اروپایی استانبول است. موقعی که رسیدیم دم غروب بود و از روی پل گالاتا همه جای استانبول بی نظیر جلوه میکرد. ماهیگیران در حال صید ماهی، گردشگران در حال ثبت این منظره زیبا و برخی هم در حال خوردن غذای دریایی در رستوران های زیر پل گالاتا بودند. خوردن ذرت مخصوصا نوع ذغالیش در کنارپل گالاتا برام خیلی لذت بخش بود. ما برای اومدن به این پل از تکسیم با پای پیاده اومده بودیم ولی با ترموا هم میشه به این. پل رسید.
پل گالاتای فعلی با وجود آنکه قدمت زیادی نداره ( قدمت این پل 29 سال است) اما یکی از جاذبه های زیبای شهر استانبول است. از سال 1502 که لئوناردو داوینچی نقشه ی پل را طراحی کرد و هیچوقت ساخته نشد تا سال 1845 که اولین بار پل ساخته شد تاکنون 5 بار پل خراب و مجددا ساخته شده، پل فعلی پنجمین پل است که در سال 1992 توسط شرکت ترکی ساخته و در سال 1994 به بهره برداری رسید هرچند که طبقه پایین پل که شامل رستوران و ... است در سال 2003 به بهره برداری رسیده، این پل، محله کاراکوی را به محله امینونو وصل میکنه و برای دیدن جاذبه های مهم استانبول حداقل یک بار باید از روی این پل رد بشین، چه بهتر که این عبور پیاده باشه، از بالای این پل ویوی زیبایی به شاخ طلایی استانبول و دریای مرمره وجود داره، همچنین تقریبا هر وقت به پل مراجعه کنید ماهی گیرهایی رو خواهید دید که دارن با قلاب از روی پل و کنار پل ماهیگیری میکنن، اگه تمایل داشته باشین، افرادی در کنار پل هم هستند که قلاب ماهیگیری رو اجاره میدن و میتونید خوتون ماهیگیری رو تجربه کنید. همچنین در قسمت امینو نو در کنار پل چند قایق وجود دارند که ساندویچ های ماهی خوشمزه ی رو با قیمت ارزون میفروشند که پیشنهاد میکنم اگه با بوی ماهی مشکل ندارین حتما امتحان کنید. در کنار دیدن این پل پیشنهادم اینکه بازار ادویه مصری ها، بازار پنیر، محله کاراکوی و ... که در نزدیکی پل قرار داره رو هم ببینید.
بهترین زمان برای دیدن پل زیبای گالاتا شاید درست بعد از دیدن برج گالاتا باشد. پاهایتان چندان به زحمت نمی افتد چرا که شیب تمامی مسیر بصورت سرازیری است. میانبری که ما خود و به کمک موویت و یوتیوب پیدا کردیم بسیار سریعتر و دلنوازتر از مسیر پیشنهادی از روی تابلوهاست. آنقدر سریع که باور کردنش سخت است. کافی است خیابان اصلی در امتداد استقلال را پشت به تکسیم ادامه دهیم و بعبارتی از برج گالاتا دورتر شویم . کمتر از یک دقیقه و بعد از اولین تقاطع در سمت چپ خود کوچه ای به نام آلاگه ییک خواهید یافت که همیشه اطرفش کلی چرخ و تایر دوچرخه به دیوار اویزان است! با ورود به این کوچه باریک با شیب تند با دیوارهایی زیبا پوشیده از پیچکها مواجه میشوید. باز کمتر از یک دقیقه به انتهای کوچه میرسید و پل گالاتا سمت راست شماست به همین سادگی!! جدی میگویم این میان بر به قدری جدی است که کلی ویدیو در مورد همین کوچه و چپ و راست پیچیدن در یوتیوب موجود است کافی است مسیر برج گالاتا تا پل گالاتا را در یوتیوب سرچ کنید..جالب است من از خود فروشگاههای نزدیک کوچه مذکور ادرس میپرسیدم و انها در مسیر تابلو ها ما را راهنمایی میکردند که دقیقا در جهت مخالف مسیری است که بالا ذکر شد.پل گالاتا بیش و پیش از وسوسه برای پیاده روی بر روی آن به دلیل صفی از توریست ها جلب توجه میکند که در کنار آن منتظر تور کشتی بسفر هستند. درسمت کاراکوی تور توریول و در سمت امینونو شهیر هاتلاری از جمله انهاست. کنار اب که می ایستی میتونی شاهد حرکت عروسهای دریایی باشی. پیاده روی از روی پل هم لطف خودش را دارد بخصوص زمانی که افتاب استانبول سوزان نیست. #گلفام_سفر
سلام. این پل معروف تا برج زیبا و معوف گالاتا کمتر از 1000 متر فاصله داره اما این فاصله از برج به سمت این پل سرازیری با شیب هستش. زیر و روی این پل بسیار شلوغ هستش و در زیر پل در دو طرف اون رستورانهای متعدد که بیشتر غذای دریایی سرو می کنند دیده می شود. دریای زیبای مرمره و کانال بسفر از زیر این پل عبور می کنند. در کنار این پل اسکله کاراکوی واقع شده که آن هم به نوبه خود بسیار دیدنیست. از این پل کشتیهای زیادی به مسیرهای متنوعی در نقاط ساحلی مختلف استانبول مسافر جابجا می کنند. پیشنهاد می کنم در سفر به استانبول حتما سری به اینجا بزنید.
پل گالاتا به سبب همجواری با برج گالاتا نامگذاری شده و جزو یکی از مقاصد گردشگران در استانبول است.
صدها ماهیگیر بر روی این پل می ایستند تا صید خود را بگیرند. این پل تاریخ رنگینی دارد و در طول تاریخ در مکان های مختلف، ۵ بار دوباره سازی شده است. این پل پر از ترافیک مردمی است که دارند به تجارتشان می رسند، هر کسی سرش به کار خودش است و هیچ کسی به شما توجه نمی کند بنابراین می توانید یک روز خوب را به همراه مردم استانبول و در جمع آنها سپری کنید و از نزدیک با زندگی آنها آشنا شوید. این پل ، قطب شاخ طلایی است.
پل گالاتا جایی است که مردم محلی استانبول آن را خیلی دوست دارند و زیاد به آن می روند. پس یک فرصت عالی برای بدست آوردن دیدی واقعی از زندگی مردم ترکیه در یک شهر بزرگ است.
غذاهای ارزان و خوشمزه ی ترکی روی این پل به فراوانی وجود دارند از ذرت داغ گرفته تا ساندویچ ۵ لیری ماهی. رستوران های ۵ ستاره را فراموش کنید چون غذاهای روی این پل دقیقا به اندازه ی همان رستوران ها خوشمزه هستند.
اگر هم دوست داشته باشید تا با قایق از زیر پل عبور کنید با تورهای 12 لیری میتوانید به این سفر دریایی کوتاه بروید.
پل گالاتا یکی از پل های روی خلیج شاخ طلایی است که دو منطقه کاراکوی و امیناونو را به هم متصل میکند و دید خوبی به مناطق کاراکوی، امیناونو و برج گالاتا دارد.
پل از دو طبقه تشکیل شده که طبقه بالای آن محل عبور خودرو ها، تراموا و همچنین پیاده رو است و در طبقه پایین آن تعداد زیادی رستوران دریایی وجود دارد که غذای معروف آن ها ساندویچ ماهی است.
در همه ایام سال افراد زیادی رو میبینید که روی پل مشغول ماهی گیری هستند.
در روی آبراه شاخ طلایی استانبول پلی پر شور و هیجان قرار گرفته است که اگر به استانبول و بازدید جاذبه های تاریخیش بروید حتما یکبار از آن عبور خواهید کرد. این پل در نزدیکی اسکله آمینونو قرار گرفته است. دور و اطرافش پر است از دکه های فروش بلال کبابی و بلوط و سمیت. این پل دو طبقه است. در طبقه پایین رستوران های متنوعی قرار دارد که غذای معروفشان همان بالیک اکمک یا ساندویچ ماهی است. در بالای پل نیز همیشه تعدادی ماهیگیر خواهید دید که مشغول صید ماهی هایی کوچک هستند. با پیاده روی روی این پل علاوه بر اینکه از اسکله آمینونو به بافت تاریخی و برج گالاتا می رسید می توانید چشم انداز زیبایی از قسمت آسیایی استانبول را ببینید و از هوای پاک و تماشای پرواز مرغان دریایی در اطراف پل لذت ببرید. همچنین در قسمت های پایینی پل در چند قسمت بالکن هایی تعبیه شده است که سلفی زیبایی را از آن جا ثبت خواهید کرد. دوربین هایی نیز در آنجا قرار دارد که با پرداخت یک لیر می توانید دقایقی چند از درون آنها نمایی نزدیکتر از قسمت آسیایی را مشاهده کنید.
پل گالاتا در استانبول از پلهای قدیمی شهر است که به دو قسمت آسیایی و اروپایی شهر دید دارد.برج معروف گالاتا از روی پل به خوبی دیده میشود. اسکله ی معروف امینونو در کنار این پل قرار دارد. روی پل ماهیگیران زیادی مشغول ماهیگیری هستند در طبقه ی پایین تعدادی کافه و رستوران دریایی قرار دارد. همچنین میتوانید روی شاخ طلایی قایق سواری کنید. اگر به بو حساس هستید پل گالاتا مکان مناسبی برای شما نیست.
پل گالاتا پلی بر روی دهانه شاخ طلایی در استانبول است. ساخت پل در این منطقه استانبول قدمت زیادی دارد و بطور مثال لئوناردو داوینچی اولین بار پلی را طراحی کرد. پلی که در حال حاضر روی دهانه خلیج شاخ طلایی قرار دارد، پنجمین پلی است که ساخته شده و سابقه آن به سال ۱۹۹۴ برمی گردد.
این پل یک پیوند نمادین بین استانبول قدیمی در محله امینینو (که محل استقرار کاخ های سلطنتی و مساجد عثمانی بود) با استانبول مدرن (شامل بی اوغلو، حربیه، شیشلی و گالاتا) است. امینینو و محلات آن محل زندگی مسلمانان و استانبول جدید محل زندگی غیرمسلمان ها و خارجی ها (تجار و دیپلمات ها) بود. از این نظر، این پل دو فرهنگ متمایز را به هم وصل می کرد. این پل در ادبیات، تئاتر، نقاشی و شعر ترکیه حضور برجسته ای دارد.
امروزه در طبقه پائین پل مدرن گالاتا، چندین رستوران با غذاهای دریایی و کافه و قهوه خانه برپاست و مردم حین صرف غذا، قایق ها و ماهیگیران را تماشا می کنند. در بالای پل نیز می توان ماهیگیرانی را تماشا کرد که در تمام ایام سال مشغول ماهیگیری هستند! تراموای استانبول نیز از روی این پل عبور می کند.
پل گالاتا یکی از پل های معروف و زیبای استانبول هست که دو محله بی اوغلو و فاتح رو به هم وصل میکنه .
این پل دو طبقه دارد و طبقه زیرین آن پر است از رستوران های متنوع که اکثرا غذاهای دریایی رو با قیمت های مناسب سرو میکنن و طبقه بالای آن پاتوق ماهیگیرانی است که سرتا سر پل با قلاب های در آب ایستاده اند و سوژه ای زیبا برای عکاسان اند.
اگر بوی زیاد ماهی که در اطراف این پل میاد رو نادیده بگیرید مکانی مناسب برای قدم زدن و دیدن شاخ طلایی است.
اين پل از ان جاذبه هاييست كه در هر بار سفر به استانبول بايد سري به آن زد. بالاي پل هميشه تعداد زيادي ماهيگير ايستاده اند و زير پل تا دلتان بخواهد رستوران غذاهاي درياييست كه با هزينه ٨ لير ميتوانيد ساندويچ ماهي بسيار خوشمزه را تجربه كنيد. در كنار پل انواع تورهاي كشتي را ميتوانيد با هزينه كم تهيه كنيد و لذت ببريد. جداي از اينها اطراف اين پل هميشه شلوغ است و پر است از انواع توريست و محلي ها كه همين مسئله اين منطقه را بسيار سرزنده كرده. بر بالاي اين پل ميشود هم قسمت اروپايي و هم اسيايي استانبول را ديد. در مجموع ديدن اين منطقه را پيشنهاد ميكنم.
این پل ما بین منطقه بیگ اوغلو و فاتح قرار داره. کلی رستوران غذاهای دریایی اینجا هستش.این پل درواقع دوطبقه هستش یه قسمت پیاده راه و رستوران یه قسمت ماشین رو. من خودم از غذاهای دریایی اینجا امتحان نکردم چون خوردم ماهی کیلکا با نون ساندویچی و کاهو برام ترکیب جالب نیست. جدای از بوی ماهی تو این قسمت واقعا ابرا و آسمون و تنگه تو این قسمت دیدنش عالیه.پیاده روی اینجا واقعا ارزش وقت گذشتن داره.
پل گالاتا یکی از معروفترین و زیباترین پل های استانبول می باشد که در نزدیکی اسکله امینونو قرار دارد و از مهمترین پل های منطقه گلدن هورن یا شاخ طلایی است، در محوطه زیرین پل، رستورانهای متعددی مشرف به دریا با غذاهایی با قیمت های مناسب وجود دارد از روی پل میتوان بخش اسیایی و اروپایی استانبول را مشاهده کرد درواقع این پل قسمت مدرن و سنتی استانبول را به هم مرتبط میکند این پل مناسب پیاده روی و مشاهده منظره زیبای دریا و کشتی ها می باشد و همه روزه در بندر امینونو که در کنار این پل قرار دارد، تورهای کشتی بسفر انجام میشود، روی پل مردمی را میبینید که در حال ماهیگیری هستند و سوژه های زیبایی را خصوصاً جهت عکاسی به وجود اورده،
نکته ایی که مشکل برای ما ایجاد کرد ما شب برای شام به یکی از این رستوران هایزیر پل مراجعه کردیم که بعد از صرف شام متاسفانه دیدیم قیمت ها با قیمت های ثبت شده در منو مطابقت نداشت که وقتی دلیل را پرسیدیم گفتند که مالیات اضافه شده و سیب زمینی را برای شما سایز بزرگ آوردیم که با اعتراض ما مبنی بر اینکه ما همان سیب زمینی منو را سفارش دادیم و شما باید قبل از سفارش موضوع مالیات را بیان کنید همان مبلغ اصلی را پرداخت کردیم. دوستان حتما مراقب این جور حرکات باشید.
پل گالاتا یکی از معروفترین پل های استانبول می باشد که در نزدیکی اسکله امینونو قرار دارد و از مهمترین پل های منطقه گلدن هورن یا شاخ طلایی است، در محوطه زیرین پل، رستورانهای مشرف به دریا با غذاهایی با قیمت مناسب وجود دارد که از معروفترین آنها بالیک اکمک است که نوعی ماهی ست که با نان سرو میشود، از روی پل میتوان بخش اسیایی و اروپایی استانبول را مشاهده کرد درواقع این پل قسمت مدرن و سنتی استانبول را به هم مرتبط میکند، همه روزه در بندر امینونو که در کنار این پل قرار دارد، تورهای کشتی بسفروس و.. انجام میشود، روی پل تعداد زیادی از مردم بومی در حال ماهیگیری هستند که منظره زیبایی را به وجود اورده، همچنین امکان این وجود دارد که با پرداخت مبلغی، ماهیگیری را تجربه کنید، همچنین این پل مناسب پیاده روی و مشاهده منظره زیبای دریا و کشتی ها می باشد
با ادامه دادن خیابان استقلال به سمت پایین، به اسکله ی کاراکوی و پل گالاتا می رسید. این محوطه یکی از مناطق قدیمی و شلوغ و نه چندان تمیز استانبول است و بساط ماهی گیری و ماهی فروشی برپاست.
منظره ی زیبایی دارد ولی اگر مثل ما زیاد اهل ماهی و بوی ماهی! نیستید چندان جذابیتی ندارد!
اسکله امین اونو در سمت موسوم به گلدن هورن قرار دارد، پلی که این اسکله را به بخش دیگر خلیج با نام کاراکوی وصل میکند همان پل گالاتاست. ما در برگشت از بیوک آدا در اسکله امین اونو پیاده شدیم و برای رفتین به برج گالاتا از این پل گذر کردیم.
ماهیگیرها بر روی پل قلابهایشان را به آب زده بودند و بعضی هاشان پنج شش تایی صید کرده بودند.
اینجا دید خوبی به اسکله امین اونو و مسسیر حرکت کشتی ها دارد و بخش آسیایی به سختی در دور دست دیده میشود. به نظر میرسد در صورت ابری نبودن هوا دیدن غروب خورشید از این پل زیبا باشد.
روی این پل ماهی گیرهای زیادی خواهید دید که سوژه های خوبی برای عکاسی هستند تقریبا هر ساعتی از روز آنجا بروید آنها خواهند بود. می توانید یک طرف پل گالاتا بایستید و آسیا را ببینید و یا از سمت غرب آن چشم اندازی از اروپا داشته باشید. پل گالاتا یک پل دو طبقه است که بر روی خلیج شاخ طلایی کشیده شده و شمال و جنوب قسمت اروپایی استانبول را به هم وصل می کند.این پل در سال 1922 با طرح یکی از مشهورترین مهندسان پل سازی جهان ساخته شد.طبقه بالای این پل برای عبور ماشین ها و طبقه پایین آن محل گذر مردم است که ردیفی از رستوران های دریایی در این قسمت وجود دارند.بیشتر کشتی های ماهی گیری در زیر این پل پهلو گرفته و هر روز بار ماهی تازه می آورند و سپس بساط ماهی فروش ها پهن شده و مردم به خرید ماهی تازه می پردازند.این پل رو به مسجد جدید قرار دارد و می توان یکی از قشنگ ترین مناظر را بر روی این پل به تماشا نشست.
پل گالاتا پلی است بر روی خلیج شاخ طلایی در استانبول که از یک سو به محله گالاتاسرای و از سوی دیگر به اسکله امینونو ختم میشود. از روی پل هم میتوانید مناظر خلیج شاخ طلایی و کشتی های تفریحی و مسافری که از زیر ان رد میشوند را ببینید، هم نمای غروب آفتاب را از آن نظاره کنید. ماهیگیران پرشمار روی پل از دیگر جاذبههای آن است. در طبقه پایین پل رستورانهای مختلف قرار گرفته و محلی برای خوردن غذاهای دریایی در استانبول است.
#تایسیز