در موزه هنرهای اسلامی و ترکی آثاری از خوش نویسی اسلامی، کاشی و فرش به چشم می خورد. همچنین اتاق هایی در این مکان وجود دارد که در آن فرهنگ اصیل ترکیه به ویژه زندگی مردم عشایر را شبیه سازی کرده اند.
کاخ موزه ابراهیم پاشا که در میدان سلطان احمد و در مجاورت مسجد سلطان احمد (یا مسجد آبی) واقع شده و در قرن 16 میلادی بر روی ویرانه های میدان اسب دوانی و ارابه رانی بیزانس (یا Hippodrome) ساخته شده، در زمان سلطان سلیمان قانونی اقامتگاه صدراعظم و داماد او ابراهیم پاشا بوده و امروزه تبدیل به موزه هنرهای ترکی و اسلامی شده.
در این موزه آثار به جای مانده از حکومت های اسلامی در مناطق مختلف خاورمیانه و همچنین خود ترکیه در ادوار مختلف به نمایش گذاشته شده که شامل آثاری از سلسله های امویان و عباسیان در زمان خلافت اعراب، عثمانیان در ترکیه و همینطور صفویه و قاجار در ایران بوده و البته برخی از بقایای میدان ارابه رانی بیزانس هم در بخش ورودی اون به نمایش دراومده که بسیار جالب و دیدنی است و اگر شما علاقمند به تاریخ هستید، توصیه میکنم بازدید از این موزه رو از دست ندید!
موزه ای که بسیاری از اشیاء نمایش داده شده در آن برای ما آشنا هستند و حتی نوشته های فارسی هم به وضوح در بعضی از آنها قابل تشخیص است. مجموعه جذابی است و در زمان بازدید من با museum pass(کارتی که یک بار خریداری میکنید و تعداد قابل توجهی از جاذبه های استانبول را با استفاده از آن بازدید می کنید بدون این که توی صف تهیه بلیط بایستید و در صورت بازدید از همه آن جاذبه ها تخفیف قابل توجهی هم در هزینه ورودی شامل حالتان شده است!) می شد از آن دیدن کرد. بخشی که معادلش را در موزه های ایران سراغ ندارم بخش مربوط به یادگاریهای پیامبر اسلام بود مثل جای پای حضرت یا بریده های از ریش ایشان. برای بازدید از این قسمت توصیه به رعایت حجاب می کردند و روسریهایی هم در ورودی آن برای استفاده بازدید کننده ها قرار داده بودند.