این قلعه که در محله مهرجرد واقع شده است نمونه قلعه هایی است که در تمامی آبادیهای منطقه میبد وجود داشته و تنها باقیمانده این قلعه ها در منطقه می باشد. قلعه مهرجرد دارای چهار برج در چهار گوشه و یک برج به عنوان درب ورودی در سمت جنوب می باشد.
خندقی که در حال حاضر چیزی از آن باقی نمانده است چهار سمت بنا را محافظت می کرده است . انواع مختلف پوششهای خشتی که در معماری ایران وجود داشته است در این بنا مشاهده می گردد. قلعه مهرجرد علاوه براینکه به عنوان انبار مورد استفاده قرار می گرفته ، مکان امنی برای پناه گرفتن و نیز در دورانی از آن به عنوان مکتب استفاده می شده است. این بنا در سه طبقه ساخته شده است.
قلعه مهرجرد را می¬توان متعلق به دوره¬ های زندیه و افشاریه دانست. این قلعه با مصالح خشت و گل و در سه طبقه بنا شده است. حصارهای قلعه چینه¬ای و بر روی آن تزییناتی از همان مصالح اصلی به کار رفته است. در ورودی قلعه از جنس چوب است.
این قلعه که در محله مهرجرد واقع شده است از نمونه قلعه هایی است که در تمامی ابادی های منطقه میبد وجود داشته و تنها باقیمانده این قلعه هادر منطقه میباشد.این بنا دارای ۴ برج در ۴ گوشه و یک برج بعنوان درب ورودی در سمت جنوب میباشد.خندقی که در حال حاضر چیزی از آن باقی نمانده است ۴ سمت بنا را محافظت میکرده .این بنا در سه طبقه که ارتباط طبقات را پله های عمودی امکانپذیر میساخته ساخته شده است.این بنا زمانی بعنوان انبار و در دوره ای مکانی برای پناه گرفتن و در دوره ای بعنوان مکتب استفاده میشده است.