پل 842 متری شیخ زاید بین جزیره ابوظبی و خشکی در امارت متحده عربی بنا شده است. ساخت این پل در سال 2007 آغاز و در سال 2010 به پایان رسید. این پل کمان شکل که عنوان پیچیده ترین پل دنیا را از آن خود کرده توسط معمار عرب با نام زها حدید معماری شده است. علاوه بر ظاهر و معماری خاص این اثر، سیستم نور پردازی داینامیک آن نیز خارق العاده است.
این پل شامل چندین موج از کمان های ساخته شده با بتن آرمه است که 4 مسیر بزرگراه را در خود جای داده اند. چراغ های رنگی نیز در زمان تاریکی جلوه خاصی به پل می دهند. نورهای رنگی در ستون های پل بصورت زیرکانه ای حرکت می کنند.
این پل مسیر اصلی ارتباطی کانال المقطع است. حداکثر ارتفاع کمان اصلی پل 63 متر، عرض پل 61 متر و فضای خالی زیر پل 17 متر می باشد. در ساخت این پل، 52 هزار تن استیل بکار رفته است تا استحکام سازه بالا رود. پل شیخ زاید ظرفیت 1,600 اتومبیل را دارد.
در مسیر رفتن به مسجد بزرگ شیخ زاید در بین راه قطعا از این پل عبور خواهید کرد
.
پل 842 متری شیخ زاید در ابوظبی ساخته شده. ساخت این پل در سال 2007 آغاز و در سال 2010 به پایان رسید. این پل کمان شکل که عنوان پیچیده ترین پل دنیا را از آن خود کرده توسط معمار عرب با نام "زها حدید" معماری شده.
علاوه بر ظاهر و معماری خاص این اثر، سیستم نور پردازی داینامیک اون نیز خارق العاده است.
زمانی که رسیدیم یک نفر مشغول ماهیگیری بود. بعد از 10 دقیقه توقف و گرفتن چند عکس به سمت یکی از محبوب ترین مکانهای توریستی ابوظبی یعنی مسجد شیخ زاید رفتیم.
یک مسجد باشکوه و با معماری بسیار متفاوت نسبت به معماری مساجد ساخته شده در ایران.