در شرق خيابان هاتف و روبروي امامزاده جعفر مجموعه اي مركب از مسجد شعيا و امامزاده اسماعيل واقع شده است كه ساختمان امامزاده، مسجد و مرقد شعيا را به دوران قبل از اسلام نسبت مي دهند، اما مناره و قسمتي از ساختمان كنوني متعلق به دوران سلجوقي است. آثاري از دوران صفوي مانند ساختمان بقعه، رواق و صحن بعداً به بناي سلجوقی اضافه شده است.
از خاصترین و قشنگترین ابنیهی تاریخی اصفهان میشه به بنای امامزاده اسماعیل در خیابان هاتف اشاره کرد.
اینجا یکی از قدیمیترین زیارتگاههای شهره و بنا بر اسنادی قدیمیترین مسجد اصفهان هم هست که علاوه بر مسلمانان برای یهودیها هم مکانی مقدسه چرا که مقبرهی شیعا نبی از بزرگان بنی اسرائیل هم در همین مکان قرار گرفته.
تاقها و دیوارهای این بارگاه با مقرنسهای طلایی رنگ مزین شده و از ویژگیهای بنا محسوب میشه!
کنار این بقعه یک قبرستان قدیمی به چشم میخوره که چون در محلهی جهودیهی اصفهان قرار گرفته احتمالا مربوط به کلیمیان بوده و البته که خیلی ساله متروک و مخروب واقع شده.
جالب ماجرا اینجاست که این محله از قدیمیترین محلات اصفهانه و عمرش خیلی پیش از حملهی اعراب به ایران تخمین زده شده!
اینجا مقبره شعیا از پیامبران بنی اسرائیل است و گفته می شود اولین مسجد اصفهان پس از ورود اعراب به این شهر در این محل احداث شد. ساختمان اصلی مربوط به دوره قبل اسلام است اما در دوره سلجوقی و همچنین صفوی تغییراتی در این بنا داده شده و بخش هایی به آن اضافه شده است. امامزاده اسماعیل نیز از نوادگان امام حسن(ع) است.
گنبد آجری کنار امامزاده مربوط به چهارسوق بازار این محله است و ارتباطی به امامزاده ندارد.