کوچه پس کوچه های شمیران و خیابان مقصود بیک را که تا نیمه بروید به خیابان موزه میرسید که انتهای خیابان عمارتی منحصر بفرد خودنمایی میکند به نام موزه ی موسیقی .
بعد از طی حیاطی سرسبز و مشجر به بنای اصلی می رسید که معماری بسیار زیبا دارد، هم نمای خارجی و هم طراحی داخلی.
اینجا انواع سازهای قدیمی و جدیدِ ایرانی و خارجی را هنرمندانه به نمایش گذاشته اند. کارگاه ساخت ساز، کتابخانه، نمایشگاه ادوات ضبط موسیقی و نمایشگاه سازها از دیدنی های موزه میباشد، در بخشهای مختلف کارمندانی بسیار مودب و محترم به شما خوش آمد گفته و هر سوالی داشته باشید با حوصله پاسخگو هستند.
از زیباترین نمایشگاه های موزه میتوان به نمایشگاه وسایل شخصی هنرمندان حوزه ی موسیقی اشاره کرد که در بین آنها نامها و چهره های فراوانی مثل علینقی وزیری، خاطره ی پروانه و ... اشاره کرد.
قیمت بلیط برای هر نفر شش هزار تومان بود و جای پارک تقریبا به سختی پیدا میشود.
کلا اینجا از حال خوب کُنهای تهران است که از دیدنش بسیار خوشحالم و حالا که شرایط سفر جور نیست تصمیم دارم جاذبه های دیدنی دور و برم را ببینم و با شهر خودم بیشتر آشنا شوم !
در نزدیکی محلهی تجریش و در کوچه پس کوچههایی که خیابان شریعتی را به خیابان ولیعصر میرساند، موزهی موسیقی تهران قرار دارد. کافی است روی نقشهی گوگل موزه موسیقی تهدان را جستجو کنید یا از گزینهی "اطراف من" اپلیکیشنی مثل لست گرام در همان نزدیکی استفاده کنید تا به راحتی به موزه برسید.
محل موزه یک عمارت بسیار زیباست که در عرصهی باغ مانندی جا خوش کرده است. هر چند شاید خانه چندان قدمت تاریخی نداشته باشد ولی از آن خانههایی است که آدم عاشقش میشود.
موزه موسیقی در حقیقت یک کلکسیون و مجموعه از انواع سازهای، زهی و کوبهای و بادی است.
اما در این میان آلات موسیقی هم که متعلق به هنرمندان بزرگ چون کیهان کلهر هم هست به نمایش گذاشته شده است.
فضای موزه بیش از اندازه ساکت و بی سر و صداست و شاید بهتر بود برای هر سالن صدایی از سازهای آن سالن پخش میشد یا بازدید کننده امکان گوش دادن داشت.
مجموعهای از آهنگهای قدیمی بر روی صفحههای گرامافون هم در این موزه نگهداری میشود که قطعا میراث گرانقدری است. طبقه پایین ساختمان هم به عنوان کارگاه ساخت ساز استفاده میشود و قابل بازدید است.
کمدهای مناسب و جادار برای وسایل و کیف بازدید کنندگان وجود دارد که برای بازدید راحت و آسان خیلی خوب است.
موزه موسیقی تهران در خیابان مقصودبیگ تجریش قرار دارد و موزه ای نسبتا جدید با عمر حدود ۱۰ سال که کمتر شناخته شده نیز هست. ساختمان موزه دارای معماری زیبایی هست و قبلا مسکونی بوده که اکنون تبدیل به موزه شده است. در کنار موزه یک کافی شاپ با نام موسیقی هم قرار داره.
موزه شامل بخش های زیادی هست و در طبقه پائین دو سالن مجزا برای سازهای بادی و کوبه ای وجود داره. در کنار برخی از سازها یک بارکد نصب شده که با اسکن آن می توانید اطلاعات زیادی درباره آن ساز کسب کنید و همچنین صدای آن را بشنوید.
در طبقه بالا هم آرشیوهای ارزشمندی وجود داره از موسیقی ایران که شامل صفحات گرامافون و نوار کاست های مختلف است. بخشی از موزه نیز مربوط به نمایش آثار و اشیای موسیقیدانان و نوازندگان سرشناس مثل کلنل علینقی وزیری و ... است. همچنین در بخشی از موزه نیز می توانید روند تکامل صنعت صدا و ضبط موسیقی به همراه دستگاه هایی مثل گرامافون و تاریخچه آن را ببینید.
موزه ی موسیقی یکی از جذاب ترین و جالب ترین موزه هایی که تا به حال رفتیم. واقعا زیباست...
از محاسن آن زیبایی موزه، وجود سازهای جدید و قدیمی با تنوع زیاد، در اختیار گذاشتن کمد مخصوص با کلید در اختیار هر بازدید کننده،حضور اساتید موسیقی و توضیحات اساتید در رابطه با سازها،وجود بخشی که بازدید کننده ها از سازها استفاده بکنند و ساز بزنند.
خلاصه خییییلی تجربه خوبی بود، پیشهاد می کنم حتما برید...
موزه موسیقی شاید از موزه های کمتر شناخته شده باشه حتی برای تهرانی ها، اما ساختمان و فضای جذابی داره که بازدید از آن خالی از لطف نیست، این موزه در شمال تهران واقع شده که با ده دقیقه پیاده روی از میدان تجریش میتونید به موزه برسید، بنای موزه یک ساختمان مسکونی قدیمی است که خدارو شکر به جای تخریب و تبدیل به برج بازسازی شد و گنجینه ای از سازهای قدیمی رو در خود جای داد و در سال 88 به عنوان موزه موسیقی تهران افتتاح شد. حدود دویست نوع ساز مخالف وجود داره که بعضی از سازها برای من ناآشنا بود، موزه چیدمان خوبی داره ،در طبقه زیرین مجموعه، کارگاه ساز وجود داره که میتونید از نزدیک ابزارها و مراحل ساخت ساز رو مشاهده کنید و حتی چند نوع ساز وجود داره که اگه مشتاق باشید میتونید بنوازید که دیگران هم لذت ببرند، در طبقه ی بالای مجموعه هم دستگاه گرامافون و دستگاه ضبط صدا و تکثیر صفحه وجود داره و یک راهنمای خوش برخورد که تاریخچه و اطلاعات مربوط به هر دستگاه رو توضیح میده. پیشنهاد من اینه که اگه خواستین به این موزه سر بزنید، میتونید قبلش از موزه سینما که در باغ فردوس قرارداره دیدن کنید و اگه اهل پیاده روی باشید، پیاده تا موزه موسیقی حدود پانزده دقیقه است، اینطوری از زمان روزتون بیشترین استفاده رو کردید.