تپه میل یا آتشکده بهرام از آثار به جامانده در دوره ساسانی است که در 12 کیلومتری جنوب شرقی ری واقع شده است. برروی این تپه بقایای کمی از ساختمان آتشکده باقی مانده است. ظاهرا این بنا در زمان حمله اسکندر به ایران تخریب شده است. بخش ورودی آتشکده که شامل بقایای و ستونهای ساختمان بوده زیر ایرانیت حفاظت می شود و روی تپه نیز چهارطاقی آتشکده قرار گرفته است. این بنا ورودی ندارد و دارای سرویس بهداشتی نیز هست.
اتشکده بهرام که به تپه میل هم در بین محلی ها معروف هست زمان ساختش به دورهی ساسانی بر می گردد این مکان در فهرست اثار ملی ثبت شده و اما به علت نگهداری نامناسب از ان در حال تخریب کامل هست و در زمان اوج خودش از اهمیت زیادی برخودار بوده و یکی از مهمترین اتشکده ها بوده برای رفتن به این اتشکده حتما باید با تور یا وسایل شخصی برید بهتر هست ودر انجا مکانات رفاهی موجود نیست
قدمت اتشکده بهرام به دوران ساسانی برمیگردد. این اتشکده بر روی تپه ای قرار دارد. در ابتدای مسیر اتاقها و بخشهایی وجود دارد که کاربری انها دقیقا مشخص نیست ولی میتواند اقامتگاه یا شکارگاه بوده باشد. اتشکده چهارطاقی بر بالای تپه قرار دارد و باد خنکی در این بخش میوزد. بازدید از این جاذبه رایگان است و متولی و راهنمای خاصی نیز در محل وجود دارد و متاسفانه توجه خاصی به این جاذبه نمیشود.
این آتشکده در شهر ری روستای چالطرخان ناحیه قلعه نو قرار دارد و از دوره ساسانیان بجا مانده است.ارتفاع از سطح دشت حدود ۱۸ متر و تقریبا ۳۵ متر پهنا و ۱۰ متر درازا دارد و در سال ۱۹۰۱ .م توسط باستانشناس فرانسوی کشف شد.برخی این جاذبه را با توجه به فضاهای داخل آن به کاخ شکاری نسبت میدهند که این احتمال بخاطر وجود فضاهایی مثل میانسرا ،حجره،ایوان،رواق،و سطح تپه بیشتر میشود.
در دوازده کیلومتری جنوب شرقی شهر ری بسوی ورامین روستایی وجود دارد بنام چالطرخان که در انجا مکانی وجود دارد بنام تپه میل که از دوره ساسانیان بجا مانده است بلندی آن از سطح دشت اطراف حدود ۱۸ متر و تقریبا ۲۵ متر پهنا و ۱۷ متر درازا دارد و در سال ۱۹۰۱ میلادی توسط باستان شناس فرانسوی مورد کاوش قرار گرفت.این تپه در سال ۱۳۳۴ در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفت.
تپه میل یا آتش کده بهرام از اثار به جامانده در دوره ساسانی است که در 12 کیلومتری جنوب شرقی ری واقع شده است. برروی این تپه بقایای کمی از ساختمان آتشکده باقی مانده است. ظاهرا این بنا در زمان حمله اسکندر به ایران تخریب شده است. بخش ورودی آتشکده که شامل بقایای و ستونهای ساختمان بوده زیر ایرانیت حفاظت می شود و روی تپه نیز چهارطاقی آتشکده قرار گرفته است. این بنا ورودی ندارد و دارای سرویس بهداشتی نیز هست.