مسجد عیسی بیگ یکی از بهترین نمونه های معماری دوران سلجوقی که بصورت نامتقارن و با برخی از المان های معماری عثمانی ساخته شده. رنگ فیروزه ای در دیوارها و موزاییک های آبی رنگ در این مسجد قابل مشاهده است.
مسجد عیسی بی که در نزدیکی شهر سلجوق قرار گرفته در سال 1375 به دستور آیدین اوغلو عیسی بی ساخته شده و از لحاظ معماری نشانههای گذر از دوران سلجوقی به عثمانی در اون دیده میشه. بنای این مسجد توسط یکی از معماران زبردست سوری و بر اساس مسجد جامع دمشق طراحی و ساخته شده و بر خلاف سبک معماری های مرسوم در آن زمان، شکلی کاملا نا متقارن دارد. برای ساخت این مسجد، از ستون ها و سنگ های باقی مانده از خرابه های شهر تاریخی افسوس استفاده شده و از جمله قوانین موجود برای ورود به این مسجد پوشیدن شلوار برای مردان و برای زنان پوشاندن مو و پاهایشان است. از این مسجد در قرن نوزدهم به عنوان کاروانسرا استفاده می شده است.
استان ازمیر دارای آثار باستانی فراوانی از دوره های یونان باستان، سلجوقیان و عثمانی می باشد اگر به شهر باستانی افسوس رفتید فراموش نکنید سری هم به مسجد عیسی بیگ در شهر سلجوک بزنید.مسجد عیسی بیگ که در زبان ترکی با نام عیسی بِی جامی شناخته می شود، در سال 1375 میلادی و به دستور آیدین اوغلو عیسی بیگ ساخته شده است. این مسجد یکی از قدیمی ترین و مهم ترین بناهای باقی مانده از ملوک الطوائف ترکمن در آسیای کوچک می باشد.چون معمار ان از اهالی سوریه می باشد سبک ساخت ان مشابه با مساجد دمشق است.یکی از نکات قابل توجه اینه که در آن زمان برای ساخت مسجد از ستون ها و سنگ های شهر افسوس استفاده کردند.
خارج از مسجد هم چندین مغازه سوغات فروشی برای رفاه گردشگران وجود داردکه فروشنده خوش ذوق یکی از آنها که جد اندر جد موذن مسجد بوده اند آقا مصطفی نام داشت.
اگر چه برای کسانی که مساجد زیبا،اصیل و دارای انواع هنر ایرانی را دیده اند این مسجد خیلی به چشم نمی آید اما بازدید از این مسجد سلجوقی خالی از لطف نیست