موزه هنرهای معاصر در کنار پارک لاله قرار داره و ساختمان موزه شاید بیش از اشیای موجود در آن ارزش تاریخی و معماری دارد. موزه در دهه 50 بنا شده و معماری جالبی داره. البته شاید بهتر باشد نام موزه را به گالری تغییر داد چون آثار نمایش داده شده در اینجا دائمی نیستند و بصورت فصلی عوض می شود. مثلا در زمان بازدید ما، تاریخ نگارگری به نمایش درآمده بود و چند اثر از اندی وارهول. در کل می توان گفت این موزه شاید برای اهل هنر جالب باشد چون یک موزه کاملا تخصصی هست و احتمالا برای عامه مردم جذابیت ندارد. بلیت ورودی موزه 10 هزار تومان بود.
این شما و این شاهکار بینظیر و گنجینهی ارزشمند هنری کشورمون؛ موزهی هنرهای معاصر!
اینجا مأوا و ملجا علاقهمندان به هنرهای تجسمیه و با هر نمایشگاه سیل عاشقان هنر روانهاش میشن!
در گنجینهی این موزه هزاران اثر گرانبها از هنرمندان معاصر درجه ۱ غرب و شرق دنیا نگهداری میشه که میلیادها دلار ارزشگذاری شدن و هر از گاهی بخشهایی از اون در معرض دید مخاطبان قرار میگیره.
ساختمون موزه خودش یه نمونهی ارزشمند از معماری نوین ایرانیه که ملهم از مهرازی کویری کشورمونه!
خارج از ساختمون و در فضای باز هم چند نمونهی اعلاء از مجسمههای برنزین به نمایش گذاشته شده.
جدیدترین نمایشگاهی که در این موزه برپا شده آثار اندی وارهول هنرمند نوگرای آمریکاییه که دیدنش رو به همهی دوستداران هنر پیشنهاد میکنم. این نمایشگاه تا ۳ مرداد در این مکان بر پاس.
از اونجا که موزهی هنرهای معصار در ضلع غربی پارک لاله واقع شده بعد از بازدید از پارک به اینجا هم خیلی راحت میشه دسترسی داشت.
این موزه در سال ۱۳۵۶ خورشیدی به کوشش و ابتکار فرح پهلوی و با پشتیبانی دفتر مخصوص شهبانو، در گوشهٔ غربی پارک لاله در امیرآباد تهران بنا شد. بنای موزه را کامران دیبا در سبک معماری مدرن و با الهام از بادگیرهای کویری ایران طراحی کرد. موزه هنرهای معاصر مرکز فعالیتها و رویدادهای مهم هنری ایران در زمینه هنرهای تجسمی به شمار میآید.گالری موزه مکان برگزاری نمایشگاههای مختلف هنری است و به هنگام برپایی هر نمایشگاه، یک یا دو گالری نیز به نمایش گنجینههایی از هنرمندان بزرگ جهان اختصاص مییابد. تندیسهایی زیبا و با ارزش از هنرمندان معاصر همچون هنری مور، آلبرتو جیاکومتی و پرویز تناولی فضای سبز اطراف را به پارک مجسمه بدل ساخته است. از جمله مرد در حال قدم زدن ۱ (Walking Man 1)، نقش جدی (Capricorn)، پیکر لمیده دو قطعهای (Two Pieces Reclining Figure: Arched leg)، پیکر لمیده سه قطعهای، اسب و سوارکار (Horse and Rider)، ریتم در فضا (Rhythmus in Raum)، در ستایش پابلو نرودا (Homage to Pablo Neruda)، گلابی خاردار (Prickly Pear)، تقدیس ۱ (Sanctified 1)، زن و مرد کشاورز و چند مجسمه بدون عنوان. در دل هشتی موزه اثری از هنرمند ژاپنی، نوریوکی هاراگوچی قرار دارد که از روغن و پولاد ساخته شدهاست. موزهٔ هنرهای معاصر دارای ۹ گالری است که سهتایش نمایشگاهِ آثاری از نقاشان و هنرمندان بینالمللی است که در گنجینه دائمی موزه نگهداری میشوند. رستوران و کافی شاپ موزه نیز در طبقهٔ همکف ورودی است تا بازدید کنندگان بتوانند قبل و بعد تماشای نمایشگاه موزه در آنجا به استراحت بپردازند. در کتابخانه تخصصی موزه، هزاران عنوان کتاب فارسی و غیر فارسی در زمینههای معماری، نقاشی، طراحی، ارتباط تصویری، عکاسی، صنعت سینما و دیگر زمینههای هنری گرد آمده است. در زمانی که ما از این موزه بازدید داشتیم آثاری از مجسمه های تونی کرگ به نام ریشه ها و سنگ ها در گالری آن به نمایش گذاشته شده بود