جعیتا شامل دو غار آهکی به هم متصل شده است که در دره نهرالكلب در لبنان قرار گرفته است. غار بالا، با پیادهروی قابل دسترسی است و غار زیرین، از یک قایق تفریحی که بر روی دریاچهای که دورتادور غار پیچیده شده، دیده میشود. هر دو غار دارای ویژگیهای طبیعی الهامبخش، ازجمله استالاگتیت و استالاگمیت، قارچها، ستونها و دیوارها هستند. آبهای منعکسکنندهی نور، سنگهای رنگارنگ و سازههای دراماتیک، فضایی جالب و عجیب را ایجاد میکنند که به ندرت در جاهای دیگر تجربه میشود.
غار جعيتا در 18 کيلومتري شمال بيروت و در مسير شهر زيباي جونيه واقع شده که شامل دو غار مجزا اما بهم پيوسته با نام هاي غار عليا و غار سفلي است. بليت ورودی غار 18 هزار لير (معادل 12 دلار) بود. براي رفتن به غار عليا بايد سوار تلهکابين شد و از میان جنگل و رودخانه عبور کرد. عکاسي و فیلمبرداری از داخل غار ممنوع است و باید در ورودی غار، وسایل تان را داخل کمد بگذارید. همچنین لمس کردن ديواره ها و قسمت هاي مختلف غار و کشيدن سيگار نيز ممنوع است. در مسير بازديد، تابلوهاي متعددي درباره ممنوعيت عکاسي، سيگار کشيدن و لمس کردن ديواره هاي غار وجود دارد و مأمورين نظارت غار با لباس متحدالشکل بازديد کنندگان را هدايت مي کنند.
غار عليا که خشک و بدون آب است، داراي استلاگميت و استلاکتيت هاي بزرگ و زيبايي است که فقط 750 متر آن براي بازديد کنندگان قابل ديدن است. از نکات جالب توجه وجود چشمه اي در انتهاي مسير قابل بازديد غار است که چشمه آرزوها نام دارد و گردشگران آن را پر از سکه کرده بودند. غار سفلي که در آن آب جريان دارد و زودتر از غار علیا کشف شد، حدود ۶ کیلومتر است. براي رفتن به غار سفلي که حدود 60 متر با غار عليا فاصله دارد، بايد سوار قطارهاي کوچکي شد که شبيه قطارهاي شهر بازي است. در ورودی این غار، دوباره بليت ها چک مي شود و گردشگران در گروههاي 8 نفره سوار قايق مي شوند که البته مسير بازديد در اين غار فقط حدود 200 متر است و پس از آن قايق دور مي زند و دوباره به محل سوار شدن باز مي گردد. در محوطه این غار نیز تعداد زیادی مجسمه وجود دارد که توسط هنرمندان لبنانی ساخته شده است.