در میدان مشق سابق یا باغ ملی کنونی چند بنای تاریخی قرار گرفته است که هر کدام زیبایی های خاص خود را دارند اما بی شک ستاره آنها کاخ شهربانی است. این بنا در سال ۱۳۱۵ در میدان مشق سابق برای اداره شهربانی که از نهادهای تازه تاسیس دوره رضاشاه بود، ساخته شد و اکنون در اختیار وزارت امور خارجه است. سبک معماری آن از نوع نئوکلاسیک است که سازه ساختمان از نوع مدرن اما تزئینات و نماسازی از معماری ایران باستان الگو گرفته است. طرح سربازان هخامنشی و ستونها و پایه و سرستونهای ساخته شده با الگوبرداری از تخت جمشید اولین چیزی است که توجه بازدیدکنندگان از این ساختمان زیبا را به خود جلب میکند. پلههای ورودی دو طرف هم از معماری کاخ آپادانا الگوبرداری شده است. سازنده این کاخ قلیچ باقلیان و طراح آن معمار برجسته ارمنی گابریل گورکیان بود.
در محدوده خیابانهای سیتیر و امام خمینی تهران محوطهای تاریخی، مربوط به دوره قاجار، به نام میدان مشق قرار دارد. میدان مشق در دوره فتحعلی شاه قاجار ساخته شده است و در آغاز منطقهای نظامی بوده که برای تمرین رزمی قشون ساخته شده است. این میدان در دوره رضا شاه به نام باغ ملی شناخته میشد. میدان مشق در سال ۱۳۷۷ به عنوان یکی از آثار ملی ایرانی ثبت گشت.
یکی از ساختمانهای میدان مشق ساختمان شهربانی است که در سال ۱۳۱۵ ساخته شده.
در معماری نمای ساختمان شهربانی از سرستونهای با نماد جانوران اساطیری، سنگتراشیها و نقش سربازان هخامنشی دیده میشود که از روی معماری تخت جمشید الگوبرداری شده و پلکان دو سمت آن یادآور معماری کاخ آپادانا است.
در سال ۱۳۸۱ کاخ شهریانی توسط وزارت امور خارجه از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی خریداری شد و پس از بازسازی به عنوان ساختمان شماره ۹ وزارت خارجه به بهره برداری رسید.