ساختمان موزه توسط مهاراجه ساوای رام سینگ دوم ساخته شد و سنگ بنای آن در طی بازدید شاهزاده ولز، آلبرت ادوارد در سال 1876 بنا نهاده شد. این ساختمان را سر ساموئل سینتون ژاکوب طراحی کرد که ابتدا قرار بود به عنون تالار شهرداری از آن استفاده شود ولی جانشین ساوای سینگ آن را به موزه تغییر کاربری داد. موزه از بیرون نمای فوق العاده زیبایی دارد. ما یک بار شب برای دیدن این ساختمان و دیدن نورپردازی آن رفتیم و یکبار هم برای بازدید داخل آن. موزه بخشهای مختلفی دارد. ترتیپ چینش آثار و مسیر به گونه ای است که همانطور که جلو رفته و از همه بخشهای آن دیدن می کنید به درب خروج هم میرسید. بخشهای مختلف موزه شامل ادوان جنگی در قدیم، تعدادی از بقایای مجسمه های خدایان، بخش سکه، بخش کتب نفیس که تعداد زیادی از نسخ شاهنامه را داشتند و مجسمه های زیبایی از خدایان ، بخش هنر اسلامی و در یک بخش انتهایی نیز موزه مصر قرار داشت که چند مومیایی مصری را به نمایش گذاشته بودند.داخل حیاط دورتا دور با سنگ مرمر زینت شده است و روی دیوار اشعاری به زبان فارسی و هندی نوشته شده است . ورودی موزه 200 روپیه است و میتوانید هم بلیط آن را جدا تهیه کنید و هم در محل بلیط فروشی جنتر منتر بلیط کمپلکس دوروزه تعدادی از آثار دیدنی شهر را یکجا بخرید.
این موزه یکی از جاذبه های شهر جیپور است . ساختمان این موزه مربوط به قرن ۱۱ هجری است و خود به تنهایی بسیار دیدنی است. در این موزه، ظروف و ادوات جنگی و الات موسیقی و نقاشی های مینیاتور نفیس از سالهای پیش به نمایش گذاشته شده که بسیار دیدنی است. #موزه_آلبرت_هال
این موزه دولتی و عمومی زیر نظر سرهنگ انگلیسی در قرن ۱۹ ساخته شده است. آثار این موزه نقاشی مینیاتور, ادوات جنگی, ظروف چینی شعر و خط فارسی و .... است. به دلیل روشن شدن چراغهای بیرونی موزه, لیدر ما رو شب به این مکان برد تا زیبایی بیرونی اون بیشتر دیده بشه. در طبقه پایین یک جسد مومیایی مصری وجود دارد که در سال ۲۰۱۱ تعدادی دانشمند ازمایش اشعه ایکس بر روی جسد انجام دادند و متوجه شدند جسد هنوز سالم است.