این سرا در قدیم محل استقرار تجار سرشناس بازار اراک که اصالت کرمانشاهی داشته بوده و وجه تسمیه آن نیز به همین دلیل است.
این سرا از کوچکترین سراهای بازار اراک هست و مساحت آن ۴۸۲ متر مربع است.
این سرا در سال ۱۲۹۹ توسط حاج آقا محسن اراکی وقف مراسم روضه خوانی و کمک به سادات اهل علم( در حال تحصیل) گردیده است.
از جهت ورودی بازار (در خیابان امام) درب ورودی این سرا بعد از گذر دوم بازار و دقیقا روبروی درب سرای مهدیه قرار دارد.
پس از عبور از درب ورودی سرا که کتیبه وقف نامه بر بالای آن درج شده و عبور از یک دالان حدودا ۳ متری وارد محوطه اصلی سرا می شویم که شامل یک حیاط با حجره های دو طبقه در پیرامون آن است.
در جلوی حجره ها یک رواق سراسری با ستون های آجری قرار گرفته در بالای تعدادی از حجره ها هم نقوش و تزیینات آجر کاری موجود هست.
در قدیم اینجا محل کسب تجار اکثرا فرش فروش بوده ولی در حال حاضر مغازه های فروش مصنوعات فلزی و آلومینیومی و سفید کاری ظروف در این محل دایر هست.
سرای کرمانشاهیان بازار تاریخی اراک ،کوچکترین سرای بازاره.با گذر از دالانی با تیرهای چوبی در سقف وارد سرا شده که بخش مرکزی حیاط را باغچه ای کوچک تشکیل داده و دورتادور حجره ها در دو طبقه وجود دارند .یک دالان در انتهای حیاط وجود داره که شمارو بسمت حیاط دوم هدایت میکنه (عکس آخر).در این سرا زندگی جریان داره و اکثر حجره ها خیاطی هستن و عمده فروشان لباس زیر و فروشندگان ظروف فلزی و الومینیومی.سردر ورودی این سرا با کاشی نوشته شده بود موقوفه حاج آقا محسن اراکی ،جهت مصرف روضه خوانی و کمک به سادات اهل علم که در سال ۱۲۹۹ ه.ق وقف شده است(عکس چهارم).
یکی از کوچکترین سراهای بازار سرپوشیده اراک سرای کرمانشاهیان است. این سرا موقوفه آیت الله حاج آقا محسن اراکی است. که پول آن مصرف روضه خوانی وکمک به سادات اهل علم می شده است. درسال 1299 ه ق وقف شده وحدود482مترمربع می باشد. این سرا سرباز است و2طبقه حجره ها دورتا دور آن قرار دارند. تولیدی لباس وخیاطی وفروش ظروف آلومینیومی درآن انجام می شود.