فکر کنید بعد از یک ساعت گشتن تو تنگه چاهکوه یه جا برای استراحت و غذا خوردن می خواید از یکی از بومی ها پرسیدیم اینجا رو بهمون معرفی کردن ، انقدر بعضی وقتا از بومگردی ها نقد منفی نوشته میشه مردد میشی.
رقتیم داخل یک آقای جوان و بسایر مودب به ما خوش آمدگویی گفتن و پرسیدن برای خوردن غذا عجله داریم یا میتونیم منتظر باشیم سفارش های ما رو گرفتن و ما رو دعوت به بازدید از مجموعشون کردن .
یه اتاق داشتن که لباس بندری داشت و کلی وسایل محلی که شبیه موزه شده بود .
حیاطش خیلی زیبا بود . به سرویس و حموم و اتاقاش سر زدم تمیزی و نظافتشون فوق العاده بود و قیمت اتاق هاشم در محدوده 50 تا هشتاد بودن.
غذاهای ما رو آوردن و لحظه حساس و پرهیجان تست یک غذا برای اولین بار رسید ، سفارش های ما یک ماهی مخصوص بود که شامل ماهی سرخو ماهی گر بود و میگو دو پیازه .
بوی ادویه که اومد گفتم شاید نتونم بخور ولی وقتی امتحان کردم دیدم یکی از بهترین ماهی هایی هست که تو عمرم خوردم و میگودووپیازه هم که محشر و بینظیر بود.
رو سفره هم خودشون انواع ترشی و سالاد و خرما با ارده گذاشته بودن .
لحظه آخر که بابت غذاشون تشکر کردن جمله ای گفتن که همیشه یادم میمونه گفتن ما از شما ممنونیم که با صبوریتون اجازه دادین ما یه غذای خوب آماده کنیم.
اين رستوران و اقامتگاه توسط اقاي رحيمي اداره مي شود كه سال ها حفاظت از تنگه چاهكوه را بر عهده داشتند غذاهاي مجموعه بسيار لذيذ است و بين ٣٨-٥٠ هزار تومن قيمت. دارد و انواع غذاهاي دريايي توسط خانم خانه سرو ميشود و به شكل سنتي برا شما سرو خواهد شد سرو غذارهم در تخت حياط انجام ميشود هم ميتوانيد در اتاق عاي كوچك مجموعه بنشينيد محيط هم بسيار تميز است و هم دستشويي فرنگي دارد هم ايراني علاوه بر اين اينجا اقامتگاه هم هست و اتاق هاي اين مجموعه براي اقامت هر نفر براي هر شب با صبحانه ٥٠ هزار تومن است محيط اين مجموعه كاملا سنتي است و ميتوانيد ابزارهاي سنتي بومي را ببينيد و روش كار با هركدام را بپرسيد و ياد بگيريد