هتل اینان کاردشلر در منطقه اوزون گول ترابزون قراردارد.مجموعه ای از چندین هتل هست که توسط برادران اینان اداره میشود.هتلی که ما دو شب در خرداد ماه ۹۸ در آن اقامت داشتیم، با مدیریت سینان بی بود.پسر جوان و خوش اخلاقی که از هیچ چیز کوتاهی نکرد تا لحظات و روزهای خوشی به یادگار داشته باشیم.هتل در دو ساختمان کنار هم بود.هر چند هتل در اصل ۴ ستاره بود اما این ستاره ها بیشتر بخاطر موقعیت خاص جغرافیائی به آن داده شده بود.اتاق بنده تمیز، ملافه ها بسیار نو و اتاق از هر نظر نظافت شده و خوب بود.جالب بود که اتاقهای هتل فاقد یخچال، مینی بار، سیستم گرمایشی و سرمایشی و سافتی باکس بود.بخاطر خنک بودن در شب، نیازی به کولر نداشتیم.اتاقهای ساختمان شماره یک هتل در یک طبقه فوقانی بود و ساختمان شماره دو در ۵ طبقه بود که هر طبقه ۵ اتاق داشت. هتل ما دارای صبحانه و شام بود.صبحانه در حد هتلهای سه ستاره و شام سفارشی بود یعنی از بین غذاهای خوراک ماهی، کوفته و جوجه کباب باید یکی رو انتخاب میکردیم که بنده طبق معمول بخاطر علاقه به غذاهای دریائی در هر دو شب ماهی رو انتخاب کردم و انصافا فوق العاده ماهی قزل آلای خوشمزه ای بود.قیمت هر اتاق دو تخته در فصل غیر پیک که ما آنجا بودیم(اواخر ماه مبارک رمضان) ۲۵۰ لیره با صبحانه بود و شام به ازائ هر نفر ۷۰ لیره بود.اما این قیمتها در فصل پیک و تابستان بسیار بالاتر است و گاها به ۷۰۰ لیره در شب میرسد.