دیروز برای ناهار به رستوران هندی تاج محل رفتم.قبلا تست کرده بودم و غذاش خوب بود.بعد از یک سال دوباره به این رستوران اومدم و با دیدن قیمت های منو واقعا شوکه شدم.قیمت ها بیشتر از 3 برابر شده بودن و به هیچ عنوان چنین قیمت بالایی جای دفاع نداشت.واقعا متاسفم.شما همین غذاها رو با همین کیفیت میتونید در رستوران هندی مهاراجه تجربه کنید.من برای یک چلو ساده با یه خورشت کاری مرغ 280 هزار تومن پول دادم.اون موقع هنگام آوردن صورتحساب با کمال پررویی میپرسن چیزی هم برای انعام میذارین؟!!!
هتل تاج محل از معدود هتلهایی است که متناسب با معماری وفرهنگ کشور هندوستان در سال ۱۳۸۰ در تهران افتتاح شده و از جذابییت های این هتل رستوران هندی وگیلکی هست که دارای فضای خیلی جذابیه وبرای عموم مردم قابل دسترس هست،هنگام داخلش شدن به این رستوران نخستین چیزی که توجه شما را به خود جلب میکند، رنگ قرمز تندی است که در همهجا به کار رفته. مکانی بسیار آرام، نوری ملایم و عطر شرقی فضا، از ویژگیهای رستوران است. در بدو ورود، کارکنان ایرانی و هندی ازتان استقبال میکنند و شما را به بخش موردنظرتان راهنمایی خواهند کرد. یکی از زنانی که لباس زیبای هندی به تن دارد، در صورت تمایل برای زنان خال هندی میگذارد،در منوی این رستوران انواع نان هندی، سوپ های هندی تند، تندوری (کباب)، برنج و سایر غذاهای هندی وجود دارند. با نگاهی به منو متوجه میشوید تنوع بسیار بالایی دارد. اگر از دوستداران غذاهای هندی باشید، حتما در انتخاب خود سردرگم خواهید شد؛ زیرا گزینههای جذاب زیادی پیش روی شما قرار دارند که دوست دارید امتحانشان کنید.بهتر است حداقل یکی از نانهای این رستوران را سفارش دهید تا با اصلیترین غذای هندی آشنا شوید. رایج ترین نان هندی، روتی است. نانی که بیشباهت به نان تافتون ایرانی نیست. خوردن این نان که بهصورت داغ و تازه روی میزتان میآید، قطعا برایتان بسیار لذتبخش خواهد بود. البته روتی بهشکل فرهنگ غذایی ایرانی سرو میشود. هندیان روتی را معمولا در ظرفی پهن، مثل بشقاب یا سینی میگذارند و خوراکهای مختلفی که قرار است در یک وعده میل شوند را روی آن میریزند، چیزهایی مانند خورش، ماست و … .آدرس رستوران میدان ونک خیابان ملاصدرا خ شیخ بهایی جنوبی پ ۲۹
اگر از بزرگراه همت نزدیک شیخ بهایی عبور کرده باشید حتما عمارت زیبای هتل تاج محل را دیده اید. ما برای وعده شام به رستوران این هتل رفتیم در ابتدا که وارد ساختمان می شوید از شما پرسیده میشه رستوران گیلانی که در طبقه همکف هست میروید یا هندی. قصد ما رستوران هندی بود که به زیرزمین هدایت شدیم . باید بگم در همان ابتدای ورود سقف کوتاه رستوران و میز و صندلیهایی که با فاصله کم چیده شده بودند تو ذوق میزد . البته رفتار کارکنان بسیار مودبانه و حرفه ای بود و هر درخواستی که داشتید سریع انجام میشد . خانمی هم در ابتدا زدن خال هندی را توصیه می کرد. با توجه به وقت افطار ابتدا پیشنهاد پکیج افطار که شامل دیسی از پنیر و سبزی و زولبیا و قاچهای هندوانه به همراه چای داده شد قیمت این پکیچ ۱۰۰ هزار تومن بود که ما ترجیح دادیم شام بخوریم. سفارش ما شاهی قورمه و کشمیری کباب بود . شاهی قورمه که چیزی شبیه فسنجان با گوشت قرمز بود خوشمزه و البته تند بود. کشمیری کباب هم که همان جوجه خودمان با سس تند بود نسبتا خوب بود اما داخل جوجه ها صورتی رنگ بود و به نظرم کامل پخته نشده بود. برنج سبزیجات هم معمولی بود و حجمش کم بود . در کل با توجه به قیمت بالایی که غذاهای این رستوران دارد انتظار کیفیت بالاتری را داشتیم.
رستوران هندی مهاراجه قدیمی ترین رستوران هندی تهرانه.فضای داخل ، دکور و کاشیکاریها و همینطور مجسمه ها و تابلوها به سبک هندیه، و وقتی پرسنل خوش برخورد هندی با لباس هندی به استقبال شما میان، احساس میکنید واقعا وارد هندوستان شدید.خوردن غذای تند و پر ادویه هندی همراه با صدای موسیقی هندی تجربه بسیار لذت بخشی بود.