در سفری که فروردین ماه 98 به کرمان داشتیم برای تست غذای اصیل کرمانی، بزقورمه به رستوران مکث رفتیم.
فضای رستوران بزرگ بود و پر از مشتری که اکثر مشریان از مردم خود شهر بودند و این برای من نشانه خوبی از کیفیت خوب غذا بود. سرویس دهی خیلی خوب و سریع انجام شد. و انتخاب ما دیزی و بزقورمه بود.
بزقرمه، در مدل سنتی و اصلی آن تکههای گوشت بز پخته شده است که به همراه کشک و نعناع داغ سرو می شود اما در رستورانها چیزی شبیه به گوشت کوبیده با کشک و نعناع داغ. از نظر طعم خوشمزه بود اما چیز متفاوتی نبود و همان گوشت کوبیده دیزی را اگر کشک و نعناع داغ میزیدم به بزقورمه تبدیل میشد.
هزینه سفارشات ما به همراه مخلفات 64 هزار تومان بود که در برابر حجم غذا و کیفیتش قابل قبول بود.