بازدید از محوطه تاریخی طاق بستان در کرمانشاه، جذاب ترین برای تمامی مسافران و گردشگران حتی توریست هاست. می تونین بعد از کلی گشت و گذار در اینجا برای چند دقیقه استراحت و نوش جان کردن غذا، "کبابی حیدری " برین و از غذاهای اینجا لذت ببرین فقط فراموش نکین که بهترین دنده کباب در کرمانشاه رو این کبابی ارائه میده پس از دستش ندین.
یکی از رستوران های محوطه ی کبابی های کرمانشاه که من تا چند وقت پیش خیلی میرفتم کبابی حیدریه. این رستوران یکی از مشهورترین کبابی های کرمانشاه اس که قدیما کیفیت کباب هاش خیلی خوب بود ولی آخرین باری که رفتم حجم کباباش کوچیک شده بود و دنده کبابش مثل قبل نبود، رفتار پرسنلش هم حرفه ای و خوب نبود. چون کباب مورد علاقه من دنده کبابه تصمیم گرفتم یه رستوران خوب جایگزینش کنم،
تقریبا بقیه کبابی های این محوطه کیفیت خوبی دارند اما بعد از پرس و جو بالاخره یکی از بهترین رستوران های محوطه رو از نظر طعم، کیفیت و حجم دنده کباب پیدا کردم اسم این هم رستوران علی آقا (شایان) بود و بعد از امتحان کردن واقعا ازش راضی بودم.
البته رستوران حیدری به خاطر مشهور بودنش هنوز جزء شلوغترین کبابی های کرمانشاه است. در این رستوران شما هم میتونید بیرون رستوران که آلاچیق داره بشینید هم توی سالن رستوران. تمام رستوران های این محوطه جا برای پارک ماشین هم دارند.
من خودم کرمانشاهی هستم اینجا ب خاطر محیط و طبع ساکنینش علاقه زیادی ب کباب با گوشت گوسفند وجود داره و با وجود کبابی های زیادی ک توی شهر هستن این رستوران چندین ساله قدمت داره و بهترین دنده کباب رو میتونید اینجا تهیه کرد. آدرسش طاقبستانه نرسیده ب فانفار. محیط رستوران دو بخشه. ی بخشش حالت باغچه و تخته.و بخش دیگش هم میز و صندلی. کیفیت غذاش رو تایید میکنم و این کیفیت ب نسبت قیمتش واقعا مناسبه.#مستر هانتر. #mrhunter
برای دومین بار کباب دندرو تو کرمانشاه در رستوران حیدری امتحان کردم. دفعه قبلی رستوران هتل جمشید بود.
فضای نسبتا بزرگی داره و هم در محیط بیرون و آلاچیق ها میشه غذا خورد و هم داخل سالن. که چون هوای بیرون گرم بود ما داخل سالن غذا خوردیم اما توصیم اینه که شما بیرون غذا بخورید چون داخل به شدت بوی گوشت خام میاد.
دوستان قبل از من کامنت گذاشتن که حجم غذاش زیاده و برای دو نفر کافیه. ولی بنده اصلا با این موضوع موافق نیستم. حجم گوشتش انقدر کمه که شاید یه نفرو سیر کنه و روزی که ما رفتیم هم همه به ازای هر نفر یه غذا سفارش میدادن (عکس غذارو گذاشتم اما به بزرگ بودن حجم گوشت نگاه نکنید.بسیاااار نازکه و استخوان داره) شاید این قضیه برای زمانی بوده که قیمت گوشت پایین تر بوده یا صاحب رستوران منصف تر. نکته جالب اینکه علیرغم اینکه هر پرس از غذارو 90 هزار تومن حساب میکردن(هر جوری حساب میکنم با قیمت فعلی گوشت و حجم غذا همخوانی نداره) اما حتی گوجه و فلفل کنار غذارو جدا حساب میکنن.
اگر از گوشت های چرب خوشتون میاد این غذارو امتحان کنید و به نظرم طعمش خیلی در رستوران های مختلف فرقی نمیکنه چون پروسه خاصی برای طعم دار کردن گوشت انجام نمیشه و خود گوشت مستقیم کباب میشه.
در مجموع این رستورانو توصیه نمیکنم و در تجربه های بعدی قطعا انتخاب من نخواهد بود
یکی از لذیذ ترین خوراک های ایران دنده کباب کرمانشاه است. و به جرات میتوان گفت بهارین آن دنده کباب حیدری است . تاق بستان در کرمانشاه نه تنها یک جاذبه گردشگری تاریخی مشهور است بلکه مکانی برای تفریح و حتا گردشگری خوراک نیز هست . تعداد زیادی رستوران در این مکان هست و مشهورترین غذای آن جا دنده کباب است و آن هم فقط حیدری که خود برندی شده در حد جهانی. خود دنده کباب از گوشت گوسفند تهیه میشود و گوشت را همراه با دنده به طرز استادانه ایی به سیخ نیکشند که بسیار لذیذ است نمیتوان تاق بستان رفت و بوی کباب شنید و سری به رستوران خیدری نزد . هرچند ظاهر آن خیلی مطلوب نیست اما خوراکش بی همتاست. هر دست دنده کباب با مخلفات حدود ۱۰۰ تومن هزینه دارد و به شدت توصیه میشود
از کنار میدون طاق بستان کرمانشاه که رد میشید بوی کباب همه جا پیچیده.یه محوطه رو در نظر بگیرید که چهارطرفش پر از رستورانه که همه دنده کباب های درجه یکی دارن.البته ما همه رو امتحان نکردیم ولی چندتایی که رفتیم همه خوب بودن.بیشتر از همه به رستوران حیدری رفتیم که همیشه هم عالی بوده.گوشت انقد خوب پخته که توی دهن آب میشه.ودیگه اینکه یه پرسش برای دو نفر کافیه.
یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه دنده کباب است که با شنیدن اسم آن ناخوداگاه به یاد رستوران حیدری می افتیم، دنده کباب ترکیبی از گوشت گوسفندی به همراه دنده می باشد، غذایی فوق العاده لذیذ اما چرب هست که به قیمت69هزارتومان همراه آن 5هزار تومان مبلغ سرویس بود که مجموعا 74 تومان شد، برای دونفر این غذا کافی است، محیط رستوران سنتی و ساده است، اما طعم غذاها خوب می باشد.