در روزهای پایانی سال 99 به همراه یکی از دوستان به رستوران نایب وزرا برای صرف ناهار مراجعه کردیم. رستوران در طبقه زیر زمین قرار دارد. از همان ابتدا مایع ضد عفونی دست و دستکش یکبار مصرف در راه پله ها قرار دارد. قب از داخل شدن به فضای اصلی رستوران هم کفش ها با از طریق دستگاهی با ورقه نایلونی وکیوم می شد که فضای رستوران تمیز بماند. سپس تب سنجی شده و ماسکی یکبار مصرفی به ما دادند. داخل رستوران هم میزها با دیوارهای شیشه ای از هم جدا شده بودند، در کل فاصله گذاری اتماعی را خوب رعایت می کردند. ما یک پرس چلو ماهیچه و یک پرس جوجه با استخوان و تهچین سفارش دادیم. سوپ و ماست و زیتون را هم خودشان سر میز می آورند اما واقعا قیمت سوپ و ماست و زیتون بالاست، به قدری که یک ظرف زیتون پرورده هر دانه زیتونش تقریبا هزارتومان یا بیشتر قیمتش می شود که اصلا منطقی نیست. چلو ماهیچه خوش طعم بود و حجم مناسبی داشت. جوجه با استخوان هم یک جوجه کوچک به سیخ کشیده بود، البته اول جو جه را آوردند و خبری از ته چین نشد، چند باری به گارشن گفتم که ته چین چه شد و غذایم سرد شد اما پس از یک ربع خبری از ته چین نشد و خودم گفتم که حداقل به همان میزان برنج ساده بیاورید که غذایم را بخورم و گارسن هم یک کف دست یا کمتر برنج ساده آورد. در کل از این مدل سرویس دهی آن هم در همچین رستورانی با این همه ادعا خوشم نیامد. قیمت ها هم که گران است و در آخر موردی که برای من ناخوشایند می آید این است که 9 درصد ارزش افزوده را روی همه سفارش حساب می کنند، یعنی نوشابه ای که قیمت مشخص دارد و بالاتر حساب می کنند هم دوباره شامل مالیات بر ارزش افزوده می شود.
به شخصه برای صف غذا آن هم با همچین هزینه ای این رستوران را پیشنهاد نمی کنم و رستوران های مشابه هتری در سطح شهر موجود است.
ما دوبار به شعبه نایب کورش رفتیم که هر دو بار غذایی کاملا متوسط داشته، البته کباب خیلی بد بود و تقریبا خام با بوی خیلی شدید. زرشک پلو با مرغ و جوجه کمی بهتر بودند و قابل خوردن.
غذاها سریع آماده می شوند و کارکنان خیلی سریع میزها را آماده می کنند. قیمت ها نسبت به بقیه جاها، زیاد بالا نیست. در کل اینجا رستورانی برای مواقع ضروری است که هیچ گزینه دیگری وجود ندارد.