در یک فضای تمیز و شیک می توانید از بهترین غذا های گیلانی لذت ببرید. پیشنهاد این است که حتما جوجه ترش این رستوران را امتحان کنید.
متاسفانه رفتار یکی از پرسنل از ابتدای ورود بسیار غیر مودبانه و طلبکارانه بود و بدتر از همه این بود که هنوز مشغول غذا خوردن بودیم که گفت میخوان سالن رو ببندن و باید بلند شیم و وقتی خواستیم با مدیر رستوران صحبت کنیم ایشون به دروغ خودش رو مدیر معرفی کرد ولی بعدا مشخص شد که مدیر رستوران فرد دیگری هستند که ایشون لطف کردن و برای رفتار بی ادبانه ی پرسنلشون عذر خواهی کردن.
در کل طعم و کیفیت غذا خوب بود . رفتار بقیه پرسنل محترمانه و صمیمانه بود. اما سرویس دهی ضعیف بود. قسمتی از سفارش رو فراموش کرده بودن و بعد از معطلی و یادآوری مجدد آورده شد که غذاهای قبلا آورده شده دیگه سرد شده بود.
اگه در انتخاب پرسنل حرفه ای دقت کنن به خاطر دیزاین سنتی ش رستوران خوبیه اگر نه ارزش تجربه کردن و خراب کردن سفر رو نداره.
این رستوران از نظر دیزاین داخلی کاملا سنتیه اما هم بخش نشستن رو نیز داره و هم تخت. برنج محلی و پختش به صورت کته واقعا عالی بود،چنجه سفارش دادیم که گوشتش واقعا خوش طعم،لذیذ و نرم بود. اشپیل و دیبیجا سفارش دادیم که اشپیل با برگ سیر و رب آلوچه سرخ شده بود که خیلی خوشمزه و خوشطعم بود.زیتون استفاده شده برای پرورده تازه و گوشتی بود،رفتار پرسنل و مدیریت واقعا خوب بود.