بد شانسی نیست وقتی همان روز همایش لست سکند مهمان خارجی داری و این مراسمی که منتظرش بودی از دست میدی ولی خب چه میتوان کرد شاید سال بعد...
۴ نفر بودیم، برخلاف انتظار من که قیمت ها اخیرا بالارفته از ۵ رقمی تومان به شش رقمی رسیده اند رستوران مملو از جمعیت بود و ما خوش شانس بودیم که با اینکه رزرو نکرده بودیم ولی میز مناسبی به ما رسید
من ششلیک سفارش دادم، مرآت ماهیچه و پلو، یاروسلاو ماهی و یاتسک برگ، با دوغ و ماست و مخلفات
انتظار من از شیشلیک تا ۸۵ درصد پاس شد، دکورانسیون به سبک عالی قاپو اصفهان است، فضای بزرگ که از همه نظر حس راحتی به انسان دست میدهد، رو میزی ها با رنگ و روح فضا ست شده گارسونها مسلط، با ادب و حواس جمع، هرچند رضایت دارم ولی برای دفعه بعد ترجیح میدهم رستوران جدیدی تست کنم.
یکی از عمده نقاط ضعف رستورانهای با کلاس و شیک ایراتی این است که علی رغم هزینه های سنگینی که برای دکورانسیون، لوکیشن، تجهیزات، تهیه مواد اولیه و خیلی موارد دیگر میکنند ولی به کلاس کار گارسونها، به قد قیافه و آموزشهای تخصصی آنها وقعی نمینهند که مایه تاسف است.