معروفترین غذای قزوین قیمه نثار است و اکثر رستوران های این شهر از کوچک و بزرگ این غذا را سرو می کنند. با معرفی رستوران اقبالی توسط دوستان برای ناهار به این رستوران رفتیم و در منوی آن مطابق همیشه که به قزوین میرویم دنبال قیمه نثار گشتم. در آن بین شیرین پلو با کوکوی مخصوص هم جلب توجه می کرد و با سوال از پرسنل رستوران دیدیم که آن هم غذایی مخصوص به خودشان است و سفارش شد یک قیمه نثار و یک شیرین پلو.
قیمه نثار خوشمزه و با برنج و گوشتی بسیار با کیفیت تهیه شده بود و البته قیمه نثاری که در رستوران های دیگر قزوین خورده بودم به نظر من خوشمزه تر بودند. اما شیرین پلو و کوکو برای منی که غذاهای شیرین را دوست دارم مثل یک جشن مفصل بود. کوکو که همان خاگینه خودمان بود که تپلی درست شده بود و اصلا بوی تخم مرغ نمیداد و شیرین پلو همخیلی خوشمزه بود.
حجم غذاها واقعا زیاد بود و قیمت هم با توجه به اندازه و کیفیت غذا قابل قبول بود.
#گلفام_سفر
رستوران اقبالی توشهر تاریخی قزوین میتونم بگم یکی از بهترین و باکیفیت ترین رستوران های ایران هست که من هرچقدر از کیفیت و خوشمزگی قیمه نثار هاش بگم کم گفتم به همه دوستان حتما پیشنهاد میدم امتحان کنید . زیتون پرورده هاشونم برا کارخونه نیست و خودشون تهیه کردن که بسیارخوشمزه هست . بقیه غذاهاشونم کیفیتش حتما که عالی هست مشخصه ولی من دا صدبار هم برم باز قیمه نثار سفارش میدم. قیمت هاشونم کاملا معقول هست . #گلفام_سفر
در مسیر سفر گیلان باتفاق دو نفر از دوستان تصمیم گرفتیم ناهار را در قزوین صرف کنیم، با توجه به محدودیت زمان انتخاب را برمبنای شهرت نام رستوران گذاشتیم قرعه به نام رستوران اقبالی یکی از چند رستوران معروف شهر قزوین افتاد با کمک نرم افزار waze پیدا کردن رستوران سخت نبود ماشین را کنار خیابان پارک کردیم برخلاف آن چیزی که شنیده بودیم صف نبود و از پله های باریک به طبقه اول که رستوران در آن طبقه واقع شده بود رفتیم محیط رستوران و دکور بیشتر قدیمی و سنتی به نظر می آمد و مدرن نبود با دیدن منو متوجه شدیم قیمت ها ارزان نیست انتخاب ما قیمه نثار و کوبیده بود کیفیت کاملا متوسط بود و انتظارها رو برآورده نکرد شاید رسیدن به شهرت سخت باشد ولی حفظ و نگهداشتن آن به مراتب سخت تر خواهد بود
#مسترهانتر
#mrhunter
رستوران اقبالی که درشهر قزوین ونزدیک سبزه میدان قرار دارد که ما قیمه نثار سفارش دادیم که 42 تومان بود. فضا کثیف بود وغذا یش بخصوص برنجش بشدت بی کیفیت بود با اینکه آدم انتظار دارد با این مبلغ حداقل غذا خوب باشد اما نبود.
بعد از گشت و گذار در قزوین از یکی از پرسنل کاخ چهلستون آدرس یک رستوران معروف را خواستیم که رستوران اقبالی را معرفی کردند. این رستوران در خیابان طالقانی قزوین قرار دارد و زمانی که ما رسیدیم با اینکه ساعت ۴ عصر بود اما صف طویلی در جلوی رستوران بود که بعد از یک ربع نوبت ما شد و از چند پله رفتیم بالا ورسیدیم به طبقه اول و سالن غذاخوری که نسبتا بزرگ بود. سفارش ما قیمه نثار که غذای محلی قزوین هست به همراه ماست محلی بود. غذا سریع آماده شد اما رسیدگی پرسنل خوب نبود و برای هر درخواستی کمی معطل می شدیم. کیفیت قیمه نثار به نظرم متوسط به بالا بود هر چند برنج استفاده شده خیلی باکیفیت نبود اما مخلفات برنج و گوشت داخل غذا خوب بود. طعم ماست محلی هم خوب بود. قیمت ها با توجه به مالیات بر ارزش افزوده بالا بود.
این رستوران درنزدیکی سبزه میدان و در خیابان طالقانی قزوین قرار داره که باید چندین پله رو طی کنید و به طبقه اول ساختمان برسید .سالن نسبتا بزرگه و پرسنل خوش آمدگویی خوبی دارند و رفتار محترمانه داشتند .
صندلی ها دومدل هستند چرم و جنس جیر که سبز رنگ بودند که توصیه میکنم از صندلی های سبز استفاده نکنید چون خیلی کثیف هستن و قدیمی.
سفارش ما دوتا قیمه نثار و نوشابه و زیتون بود که حجم غذا زیاد بود ولی توقعی که از یک رستوران با کیفیت با اونهمه تندیس و لوح تقدیرکه برای کیفیت غذا بهش داده بودند واقعا این برنج هندی دو سانتی نبود.
کیفیت غذا بشدت پایین،قیمت خیلی بالا بود،پرسنل خوب ،تمیزی سالن هم خوب نبود در کل اصلا راضی کننده نبود .جمع سفارش ما ۱۰۲ تومن بود که ۹۲۰۰ هم مالیات پرداخت کردیم.
با پرس و جو از اهالی قزوین برای ناهار به رستوران اقبالی رفتیم بر خلاف توصیه ها خوشبختانه ساعتی که رسیدیم تایم زیاد شلوغ رستوران نبود و سریع یک میز دو نفره به ما دادند و در کمتر از 15 دقیقه سفارشات ما که قیمه نثار و کباب کوبیده هندی بود را آوردند.
به دلیل اینکه اولین بار بود قیمه نثار را امتحان میکردیم واقعا طعم این غذا در این رستوران برای ما ماندگار شد و بسیار با کیفیت و کمیت بود.
چلوکباب کوبیده هندی با وجود اینکه به ما گفتند خیلی تنده ولی چون ما جنوبی ها علاقه خاصی به فلفل داریم سفارش دادیم ولی چشمتون روز بد نبینه ما که هیچ فکر کنم برای خود هندی ها هم این غذا وحشتناک باشه.
قیمت غذا ها هم به نظرم مناسب بود و در کل این رستوران با کیفیت را حتما به دوستان پیشنهاد میکنم.
به نظرم اینکه شما با چه درجه ای از گرسنگی سراسیمه وارد یک رستوران می شوید نیز می تواند در ارزیابی شما از آنجا بی تاثیر نباشد. دوشنبه28 مرداد نزدیک های تیغ آفتاب بود خسته و کوفته بعد از کلی قزوین گردی و محظوظ شدن از دیدنی های آن پرسون پرسون خودمون رسوندیم به خیابان طالقانی رستوران اقبالی، نفهمیدم کی رسیدم طبقه اول بدون پیچیدگی خاصی یه سالن نسبتا بزرگ که به طور کاملا سنتی با 8 صندلی و یک میز مستطیل شکل که روی ان شطرنجی بود تزئین شده بود. از فرط گرسنگی ممکن بود هر شیئ را میل کنیم! منوی غذا را که آوردند من و همسرجان معروف ترین غذای سنتی قزوین را که "قیمه نثار" است سفارش دادیم پسرم "چلو کباب سرآشپز" (کباب دور و مخلوط جوجه و کوبیده 400گرم) بود را بهمراه یه کوزه دوغ محلی و سوپ و ماست سفارش دادیم. خوشبختانه غذا کمتر از ده دقیقه آماده شد. هرچندکه بار اول بود قیمه نثار می خوردیم ولی به درک نهایی و کاملی از مزه واقعی یک قیمه نثار اصیل رسیدیم به غایت خوشمزه و دلنشین بود، از طبخ و مزه تا ظاهر و طعم رفتار پرسنل نیز مطلوب بود و گوش بزنگ فرمایشات ریز و درشت مشتریان، کوزه دوغ اما گلی نبود بلکه یک تنگ بزرگ قهوه ای رنگ شیشه ای بود که هرچه سعی کردیم خالی برگردد اما نشد که نشد دوغ محلی با سبزیجات خوش رایحه در لیوانهایی بزرگ به همراه تکه ای یخ خاطره ناهار دوشنبه را به درجه اکمل رساند. اگر گذرتان به قزوین افتاد بدون صرف وعده ای در اقبال آنجا را ترک نکنید تا خدایی نکرده "خسر الدنیا و الآخره" نشوید.
هر شهری به یک غدا مشهور و شناخته شده می باشد. قیمه نثار غذای محبوب قزوین می باشد که نمونه آن را با چنین کیفیتی در هیچ کجا به جز خود این شهر پیدا نمیکنید. من و همسرم برای صرف ناهار به همراه دوستانمان به رستوران اقبالی رفتیم که یکی از برترین های قزوین می باشد. هنگام رسیدن به رستوران با وجود اینکه ساعت ۳ عصر بود با یک صف مواجه شدیم و پس از ۱۰ دقیقه وارد رستوران شدیم! فضای رستوران نسبتاً شیک بود. برای غذای اصلی قیمه نثار و شیرین پلو با کوکو مخصوص سفارش دادیم. هر دو غذا از طعم بسیار خوبی برخوردار بودند و انتظارات من رو برآورده کردند بخصوص شیرین پلو که نمونه اون رو جایی ندیده بودم. دقت داشته باشید دو پرس غذا تقریبا برای ۳ نفر کفایت میکنه مخصوصا شیرین پلو از حجم بالایی برخوردار بود. برخورد پرسنل هم خوب بود و مورد خاصی ندیدم. تنها ایراد این رستوران سرویس بهداشتی های بسیار کوچکش است که امیدوارم فکری به حالش کنند!
برای نهار به رستوران اقبالی مراجعه کردیم. گرچه ساعت سه بعدازظهر بود اما رستوران کاملا پر و شلوغ بود. فضای رستوران کلاسیک و قدیمی است و سرویس دهی با توجه به شلوغی ان مناسب بود. منو شامل انواع کبابها میباشد. همچنین غذاهای محلی نیز در منو وجود دارد. سفارش ما قیمه نثار و شیرین پلو با کوکو و مرغ بود. کوکو کنار شیرین پلو نوعی تخم مرغ پفکی و شیرین بود که طعم خوبی داشت. هر دو غذا با کیفیت و خوشمزه بودند اما غذا برای من کمی چرب بود. قیمه نثار نیز پرگوشت و باکیفیت بود و من طعمش را پسندیدم.
در مسیر سفرمون به رشت توقف کوتاهی در قزوین داشتیم ، شهری که تصمیم گرفتیم یک بار حتما چند روز توش اقامت داشته باشیم ، توی خیابونای شهر که میگشتیم از چند نفر آدرس بهترین رستوران شهر رو پرسیدیم که از پنج نفر سه نفر اقبالی رو معرفی کردن و گفتن برید خیابان طالقانی . رستوران بسیار شیک و برخورد پرسنل هم خوب بود ، بخشی از رستوران سنتی طراحی شده بود که چون شلوغ بود ما نتونستیم اونجا بشینیم ، همسرم میخواستن قیمه نثار رو امتحان کنن و سفارس دادن و خیلی راضی بودیم! جوجه کباب هندیش هم واقعا عالی بود ، قیمتاش هم در مقایسه با کیفیت حرفی برای گفتن نذاشت.
رستوران اقبالی در شهر قزوین..? غذای سنتی شهر قزوین قیمه نثار است و این رستوران یکی از معروف ترین رستوران های این شهر زیبا با بیش از نیم قرن تجربه درخشان است.
از شهر میانه به سمت تهران حرکت میکردیم و در راه تصمیم گرفتیم برای صرف ناهار به قزوین برویم و از آنجایی که تعریف این رستوران را اقوام کردن بودن و تصمیم گرفتیم به آنجا برویم..من تا حالا به شهر قزوین نرفته بودم و زمان اجازه نداد از شهر دیدن کنم ولی در نگاه اول شهر زیبا و تاریخی به نظر امد.. این رستوران در مرکز شهر در خیابان طالقانی نرسیده به سه راه خیام قرار دارد..?رستوران اقبالی در طبقه دوم قرار دارد و ورودی بسیار زیبا و شیکی داشت.. پرسنل مودب برای خوش امدگویی به سمت ما امدن و تا میز همراهی کردن.
سفارش ما قیمه نثار و دوغ خانواده بود و به نظر میومد یکی از دلایل انتخاب این رستوران به خاطر همین غذا باشد✔. فضای این رستوران شیک تلفیقی از سنت و مدرنیسم رو یکجا دارد..سرویس میز بسیار مرتب و بی نقص بود،و نان لواش پس از اتمام شارژ میشد..دوغ محلی خانواده در بطری شیشه ای خوشمزه بود و ترکیب گل محمدی آن را لذیذ کرده بود...قیمه نثار بدون لپه با خلال پرتقال، خلال بادام، پسته، زرشک و برنج زعفران و ادویه جات و گوشت تیکه ای گوسفندی سرو شد و حجم زیادی داشت و یک پرس برای دو نفر بود.و به نظر میرسید برنج که چند ماه پیش سرو میشد ایرانی بود و در حال حاضر ترکیب برنج ایرانی و خارجی بود...قیمت یک پرس غذای قیمه نثار 33هزار تومن.. در اخر برای اولین بار در شهر قزوین و خوردن غذای محلی (قیمه نثار) بسیار بسیار عالی و خوشمزه بود و اگر مسافر قزوین هستید این رستوران را در انتخابتان بگنجانید..
#قزوین #نقد_و_بررسی #رستوران #قیمه_نثار #خوشمزه