رستوران بارولا تهران، از مدرنترین و شیکترین رستورانهای پایتخت بوده که در سال 1395 به روی اهالی این شهر گشوده شد. راستش را بخواهید، بارولا تنها یک رستوران نیست. در ابتدا شاید این جمله را باور نداشته باشید. اما با قدم گذاشتن در بارولا متوجه آرامش عجیب حکمفرما بر محیط شده و از انتخاب خود به عنوان بهترین رستوران منطقه زعفرانیه تهران مطمئن میشوید. باید بگوییم که مدیریت این مجموعه نامآشنا بر عهده جناب آقای عزتی میباشد.
در مورد فضای داخلی رستوران بارولای تهران، باید بگوییم که ظرفیت 250 نفری این مکان بهترین محیط را برای برگزاری جشنها و دورهمیهای خانوادگی و دوستانه فراهم کرده است. باید بدانید که هر ساعتی که به بارولا مراجعه کنید غذا حاضر بوده و از این جهت هیچ محدودیتی در این رستوران وجود ندارد. اهالی بارولا برای تفریح و سرگرمی شما عزیزان نیز فکری کردهاند. میز فوتبال دستی در گوشه سالن اصلی، میتواند ساعتها شما و همراهانتان را سرگرم کند. فضای باز زیبا و باصفای رستوران بارولا، از امتیازات مثبت این مکان فوقالعاده محسوب میشود. این محیط یکی از بهترین گزینهها برای گذراندن عصری دلپذیر مخصوصاٌ در هوای دلچسب و عالی بهاری است.
سرآشپز اصلی این رستوران، با تجربهای عالی و مهارتی بالا در کنار 4 سرآشپز دیگر در بخشهای غذاهای ایرانی، پیتزا، پاستا و گریل بهترین و باکیفیتترین غذاها را برای شما عزیزان آماده میکنند. قیمت و حجم غذاها در بارولا بسیار مناسب بوده و عالیترین خوراکیها را در این رستوران پیدا میکنید. باید بگوییم که برای تهیه غذاهای رستوران بارولا تهران از گوشت تازه کشتار روز استفاده شده و شالیزارهای سرسبز شمال کشور برنج خوشعطر این مکان را تأمین میکنند. جالب است بدانید که در کیوسکی تعبیه شده در این رستوران به نام کیوسک زرد انواع سالاد برای شما عزیزان سرو میشود.
آدرس: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، بین الف و ب، مجتمع تجاری میلان، طبقه دوم
فروردین 97 بارولا بوفه نهار داشت با قیمت حدود 75 که برای تنوع غذایی که داشت معقول بود.
محیط این رستوران خیلی خوب و دلنشین بود و قسمتی هم روف گاردن داشت.
تنوع غذایی خیلی خوب (جوجه/کوبیده/استیک/پاستا/پیتزا/برگر/فاهیتا/خورشت...ومنوی کافی شاپ)
کیفیتی هم با اینکه گوشت استیک نا مناسب بود ولی باز روی هم رفته خوب بود.
تنها نکته بدی که خیلی به چشم من و همراهان اومد پرسیدن و شمردن تعداد نفرات برای سرو کباب و استیک بود که این مورد بدترین رفتاری هست که تو بعضی رستوران های بوفه که مفهوم بوفه رو متوجه نشدن ممکنه باهاش برخورد بشه.
البته که هرچقدر می خواستین سرو میکردن اما نه با دید خوب.
بوفه از نظر من یعنی دست و دلبازی در پرداخت مشتری و در سرو رستوران دار