از نظر من رستوران پستو در کل خوب بود.فضای قدیمی مانند که در طبقه ی بالای خود درست کرده بود هم بسیار جذاب بود.کیفیت غذا نسبتا خوب بود و نکته بسیار عالی این بود که غذا را بسیار زود سرو و آماده میکردند.
همچنین من پیشنهاد میکنم حتما یکی از پیش غذا های این رستوران را هم امتحان کنید.این پیش غذا که من امتحان کردم ((ناچو)) بود .
#تایسیز
بعضی رستورانها هستند که از وقتی واردش میشوید تا وقتی خارج میشوید، گوشه گوشه طراحی داخلی آن نظم و معماری داخلی مدرن و جذابی میبینید.
پستو از آنهاست:) فقط ناراحت هستم که از گوشه های جذابش عکس نگرفتم و تنها عکسهایم همین است!
این رستوران در دوطبقه و به خاطر کیفیت خوب آن حسابی شلوغ است. ما در حد دو سه دقیقه معطل شدیم تا در طبقه بالا میز خالی شد و نشستیم.
از بالا هم عکسی از یخچالهای نزدیک ورودی و قسمت منو روی دیوار گرفتم.
ما پنیر توفو سوخاری و برگر و ساندویچ مرغ گرفتیم که مزه همه آنها و سس مخصوصش خوشمزه و عالی بود.حجم ساندویچها با سیبزمینی کنارشان هم زیاد و بسیار سیرکننده بود.
تنها نکته منفی سر و صدای محیط است. اینجا رستورانی جوان پسند است و گروههای دوستان نشسته و اکثرا بلند حرف زده و میخندند پس اگر قرارتان به سکوت و آرامش نیاز دارد اینجا انتخاب خوبی نیست.
سرویس دهی خوب است ولی گارسونها برای اینکه صدا به صدا برسد خودشان هم بلند بلند باهم حرف میزدند طوری که در خاطر ما ماند!
غذاهای خوشمزه پستو،فردا ظهر، قبل از برگشتن به سمت تهران ما را دوباره به آنجا کشاند تا سانددیچی گرفته و در مسیر داخل ماشین بخوریم ولی در کمال تعجب رستوران بسته بود!
درست یا غلط نمیدانم ولی رهگذری گفت چون مجوز اینجا کافه است، در ساعتهای ظهر نمیتوانند سرویس بدهند. منطقی به نظر نمیامد ولی من شنیده ام را نوشتم:)
اگر بازهم اصفهان بروم حتما سری هم به پستو خواهم زد:)