اگر میخواهید هم پولتونو هدر بدید هم روز و اعصابتونو خراب کنید این رستوران انتخاب کنید
پرسنل خانم در ورودی بسیار بی ادب
کیفیت غذا پایین برنج پرده ای کاملا خاممممم
رستوران بسیار سرد بود یه زوج بعد از چند دقیقه نشستن گفتن سرده گفتن کاری از دستمون برنمیاد رفتن
ما چون غذا سفارش داده بودیم نتونستیم بریم و در کمال خونسردی گفتن امیدواریم سرما نخوردید
مستوران رستورانی در نزدیکی میدان باهنر (نیاوران) است، دقیقا بعد از میدون به سمت خیابان باهنر پارکبانهای رستوران رو میبینید که شمارو راهنمایی میکنند برای پارک، البته زمانی که ما مراجعه کردیم محوطه اطراف در حال تعمیرات بودند و به سختی در کوچه های اطراف پارک کردیم. ورودی رستوران یک درب چوبی کوچک دارد که از داخل خیابان مشخص نیست ولی پنجره چوبی مجموعه رو به خیابان است، رستوران اصلا نمای زیبایی از خیابان ندارد و دیوارهای آجری و نمای قدیمی آن که چنگی به دل نمیزد ولی به امید یه غذای خوشمزه وارد حیاط شدیم. صندوق در داخل محوطه کوچک حیاط قرار داره، به محض ورود خانم خوشرویی خوش آمد گفتن و اسم و شماره تلفن و تعداد نفرات رو پرسیدن و یکی از همکارانشون مارو تا سالن طبقه بالا همراهی کردند. مجموعه دو طبقه داشت که طبقه همکف بیشتر برای مراسمات بود و طبقه دوم جهت پذیرایی از مراجعین روزانه. با آسانسور به طبقه دوم رفتیم، محوطه بسیار کوچک و تا حدودی تاریک بود، مارو راهنمایی کردن و نشستیم، پیشخدمت ها بسیار مودب و آموزش دیده بودند و دائما درحال رسیدگی و خدمات رسانی. من کباب دیگی سفارش دادم که حدود ۱۵ دقیقه زمان برد که آماده بشه، طعمش دقیقا مثل کباب تابه ای خودمون بود و حجمشم خیلی کم و کوچک بود، دیزاین غذا بد نبود و طعمش هم معمولی بود ولی حجمش کم و قیمتش کمی بالا بود. نون تافتون تازه هم داشتند و من برنج سفارش ندادم.
رستوران مستوران فضای قشنگی داره اما خب واقعا الگی گرونه!!! ما هر رستورانی میریم دو نفر با یک غذا سیر میشیم، رفتیم اینجا با دوتا غذا سیر نشدیم!!! تجربه ام نشون میدن اکثرا رستوران هایی که الکی گرونن حجم غذا کمه! چرا واقعا!!!به نظرم تجربه اینکه یک بار رفتم کافی بود.
رستوران مستوران یکی از مشهورترین رستوران های تهران در سال ۱۳۹۴ تأسیس شد. نام این رستوران به معنای سرزمین مس می باشد. زیبایی دیگر ورودی مس توران حوض کوچک فیروزهای پر ازگلهای شاداب است. مشتریان در کنار آن با انداختن سکه عکس یادگاری میگیرند.اتفاق نوستالژیک دیگری که هر بینندهای را متحیر میکند، استفاده از شیشههای دوغ آبعلی بهجای گلدان و طاسهای مسی با قدمت ۱۰۰ ساله بهعنوان لوستر است. فضاهای شاهنشین، صندلیهای لهستانی، صندلیهایی با روکش چرم، بشقابها و تفنگهایی نشسته بر دیوار همگی براساس ذوق و علاقه انتخابشدهاند.تنوع غذاهای ایرانی و طریقه خاص سرو آنها نام این رستوران را خیلی زود بر سر زبانها انداخت. فضای داخلی مستوران کاملاٌ سنتی و الهام گرفته از معماری و سنتهای دوران صفوی است. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که همه وسایل موجود در این رستوران یا از جنس مس و یا به رنگ مسی است. در ورودی رستوران نانوایی وجود دارد که برای پیشغذای مشتریان نان محلی گرد و بسیار خوشمزهای در آن پخت میشود.آوردن آفتابه و لگن مسی قدیمی برای شستشوی دستها قبل از سرو غذا از چیزهایی است که شما را غافلگیر میکند. سپس ماست محلی به همراه نان تنوری که به آن اشاره شد بهعنوان پیشغذا آورده میشود.برای یکبار رفتن به این رستوران وتجربه خوردن غذاهاش خوبه ولی قیمت غذاها خیلی گرونه واین گرونی شاید به خاطر منطقه ای است که رستوران درآنجا قرار دارد کلا بدون در نظر گرفتن قیمت بالای غذاها فضا وسرویس ورفتار پرسنل رستوران خوب بود ولی به نظر من لازمه بعضی وقتا برای یک بار هم که شده به رستورانهای این مدلی رفت.آدرس میدان نیاوران ابتدای خیابان باهنر
این رستوران جز هلدینگ توران هست و در خیابان نیاوران واقع شده که از نام آن گویاست که تمامی ظروف پذیرایی مسی استفاده می شود. در ورود نمای زیبا و دکوری تلفیق سنتی و کلاسیک که به تمام جزییات رستوران توجه کرده و هیچ فضایی از دیزاین خالی نمانده و از تمام بخش های مرده معماری به بهترین شکل برای کمک به دیزاین استفاده شده است و هیچ بخشی تکراری نیست. استفاده از وسایل قدیمی در تزیین فرورفتگی و طاقچه ها تا حتی سرویس بهداشتی که باشیشه های رنگی در دیوار آرایش شده است. از دکور منحصر به فرد آن که بگذریم ، برخورد پرسنل بسیار محترمانه و حرفه ای است که این بیشتر از هر چیزی باعث شد که من چندین بار این رستوران را امتحان کنم. از خوش آمد گویی تا همراهی شما تا میز گرفته تا گرفتن لباس و کیف اضافه و شست شوی دست ها به روش سنتی سر میز خودتون !! اینبار برای وعده صبحانه رفتیم. که به پیشنهاد گارسون عزیز این وعده را در قسمت رو باز و بالکن که مشرف به نمای خیابان بود سرو کردیم. صبحانه کامل شامل نیمرو و سوسیس و پنیر و نوشیدنی و میوه و سالاد ها بود . رستوران قسمتی رو به اسم شاه نشین داشت که دنج ترین جای رستوران و در فضایی نیمه باز بود که معمولا رزرو شده است. منو این رستوران بسیار کامل از غذا گرفته تا ترشی و ماست و شربت ودمنوش و صبحانه ... موجود دارد. پخت و تزیین غذا هم در نوع خودش جالب بود ، برنج ها در لایه ای مثل نان بقچه پیچ شده و یا روی قابلمه مسی کاملا پوشش داده شده است که در عکس بهتر مشخص شده است. حجم غذا مناسب بود و کیفیت خوبی داشت که من آلبالو پلو و جوجه کباب و ماهیچه با پلو زعفرانی رو تست کردم که راضی بودم. بعد از سرو شام ، یک چای کمرباریک با باقلوا مهمان رستوران هستید. حالا میرسیم به قیمت که میشه گفت جزو گرونترین رستوران هایی بود که من رفتم ولی به تجربه اش می ارزید ، اگر دوست داشتید شما با یک جیب پر پول تشریف ببرید!:)))
در خروج شما از رستوران یک حوض مسی آب است که پر از گلهای تازه است ، به شما سکه شانس میدهند تا آرزو کنید و در آن بیاندازید #گلفام_سفر #لست_سکند #لست_گرام
مس توران در محله نیاوران واقع شده است. فضاهای پذیرایی سرباز و سرپوشیده در دو طبقه دارد. فراموش نکنید که رزرو از پیش انجام دهید و بگوئید میزان در کدام مکان باشد.7 کیفیت پذیرایی و خوراک ها خوب و خوشمزه بود. البته اگر در صرف خوراک عجله دارید این رستوران برای شما مناسب نیست، باید با شکیبایی و آرامش به این رستوران تشریف ببرید. خوراکها و پیش خوراک ها همگی عالی و با کیفیت هستند. نحوه پخت خوراکها برای شما جالب خواهد بود و همانگونه که از نام رستوران هویداست پذیرایی در ظروف مسی صورت میپذیرد. سفارش ما آلبالوپلو با جوجه خودمونی، مسینه فسنجون و جوجه طهرونی بود و راضی بودیم.
#مس_توران
#گلفام_سفر
مستوران هم اسم بانمکی دارد هم سر و شکل جذاب و شیک، هم غذاهای کم تکرار ولی تنوع سلیقه کمی را پوشش می دهد و نوشیدنیهایش هم بسیار محدودند. ظاهر پلوهای پرده ایش بسیار جذاب است اما در ارائه بقیه غذاها خلاقیتی به چشم نمی آید. خدمه بسیار خوش برخورد و در دسترس هستند ولی توی دست و پا نیستند و حضورشان بیشتر از نیاز نیست.
اما دمای سالن غذاخوری که ما مهمانش بودیم پایین تر از دمای رفاه بود و در یک شب گرم تابستانی همگی احساس سرما می کردیم و تقاضاهای مکررِ افزایش دما هم تغییری در وضعیت نداد. هزینه غذا و چای (کمر باریک و لب سوز و باقلوا پهلو) برای چهار نفر حدودا 900000 تومان!
رستوران مس توران از جمله رستوران های تقریبا تازه تاسیس تهران است که در مدت کوتاه فعالیت خود بخاطر موقعیت مکانی خوب,سبک سرویس دهی و همچنین فضای داخلی زیبا,اسم و رسمی در میان رستوران های تهران دست و پا کند.ما در یکی از جمعه های پایانی سال 97 برای صرف ناهار به این رستوران رفتیم.رستوران شلوغ و مملو از جمعیت بود اما شانس با ما یار بود و یک میز دو نفره در گوشه رستوران با نمای پنجره ایی رو به خیابان به ما تعلق گرفت.در طراحی فضای داخلی رستوران از ظروف مسی و وسایل قدیمی و تقریبا عتیقه استفاده شده است و سبک طراحی رستوران کلاسیک_سنتی است.رفتار پرسنل مودبانه و تمیزی فضای رستوران مطلوب است.اما برسیم به اصل موضوع,یکی از پرسنل منو را آورد و ما با دیدن قیمت های منو که تازه با خودکار نوشته شده بود متعجب بودیم,قیمت ها بسیار بالا بود.در حین مشاهده منو,یکی از پرسنل با ظرف گلاب و کاسه ایی مسی به کنارمان آمد و گفت برای معطر کردن دستانتان است و من هم او را رد کردم.به نظرم معطر کردن دست مشتری که تازه از بیرون آمده و هنوز فرصت نکرده دست هایش را بشوید کاری بیهوده و کلاس گذاشتن الکی است.ما یک مسینه بره و یک پرس گردن بهارنارنج و یک پلو پرده ایی سفارش دادیم.فضای رستوران مخصوصا در آخر هفته ها شلوغ و پر سر و صداست.یک اسکوپ پنیر مخلوط شده با سبزی معطر و یک قرص نان برایمان آوردند تا قبل از غذا به عنوان اشتها آور میل کنیم.غذاها پس از چند دقیقه به روی میز آمد.مسینه بره در قابلمه مسی شکم داری سرو شده بود و گردن هم در دیسی مسی همراه با تزئین پیاز داغ و کمی گل محمدی بود و پلو پرده ایی هم جلوه خاصی داشت.دیزاین غذاها را دوست داشتم.در برنجی که همراه ماهیچه بره داخل قابلمه قرار داشت کمی هم لوبیا سفید مخلوط شده بود که به نظرم متفاوت بود.در کل مسینه بره مانند ماهیچه پلو با سبکی متفاوت بود.گردن هم به خوبی طبخ شده بود و با پلو پرده ایی طعمی لذیذ داشت.حجم غذا ها برای دو نفر زیاد بود و کمی هم گوشت در آخر اضافه ماند.اما برسیم سر قسمت جالب انگیز ماجرا,صورتحساب سیصد و اندی تومانی که تنها با مبلغ ارزش افزوده و به گمانم حق سرویسش می شد در یکی از رستورانهای متوسط شهر یک پرس غذا خورد.هر چند غذا خوردن از تفریحات من است و هزینه کردن برای آن در نظرم نمی آید اما قیمت های این رستوران به قدری بالا بود که دیگر آن را تجربه نخواهم کرد.شاید اگر این قیمت ها را در رستوران هتلی ستاره دار میدیدم انقدر تعجب نمی کردم.
خلاصه,طعم و حجم غذا مطلوب بود اما به نظرم ما بیشتر هزیته موقعیت مکانی رستوران و با کلاسی آن را دادیم.
#رستوران #غذا #رستوران_ایرانی #شکمگردی #خوشمزه #خرس_شکمو
یه شبی از شبای آبان ماه برعکس روال گذشته مهمان دوستانمون از کرواسی بودیم که بلاگر غذا وعلاقه مند به تست غذاهای بین الملل هم بودن..از قضا انتخاب رستوران روبه عهده ماگذاشتن ماهم ازاونجایی که میخواستیم همسبک وسیاق رستوران ایرانی روداشته باشیم و جای درخور ومناسبی ببریمشون تا طعم خوبغذاروبچشن رستوران مستوران روانتخاب کردیم.. پنج نفربودیم که چهارنوع غذایمختلف انتخاب کردیم حجم غذاها بسیار بالا بود متاسفانه ودوستان توریست ما براشون کمی عجیب بود ونگران هدر رفتن بودن گارسون های رستوران به ما اجازه ندادن یجوراییکمتر سفارش بدیم وما یجورایی تومعذوریت قرار گرفتیم با اینکه مهمان دوستانمونبودیم.سطح قیمت منوی رستوران با توجه به حجم غذاها تقریبا نرمال بود اما چیزی که مارو اذیت کرد اونجا اینبود که این رستوران جای دنجینبود مخصوصا برای شب دربآشپزخونه باز بود ومادرست روبروی درببودیم وبوی غذا وسروصدای آشپزخونه تمام مدت بامابود همهمه ی رستوران همبه نسبت خونوادگی بودن رستوران خیلی زیاد بود..پس اگرمثل ما قرار کاری دارین وتقریبا رسمی حداقل شب قرار مذارین تویمستوران چون اذیت میشین شاید ظهرش خوب باشه.کیفیت غذاهایی که سفارش دادیم خوب بودن همگی..معطر کردن دست برای دوستانمون جالب بود ..دراخرتصمیمگرفتیم بعد از غذا چای با باقلوا سروکنیمکه متاسفانع تویلیوان های بزرگ مخصوص دوغ و آب جو برامون چای آوردن که باعثشرمندگی ما شدن ازشون پرسیدم ایا استکان مخصوص چای ندارین؟این لیوان به این شکل اصلا جالب نیست گفتن برای یه میزدیگه بردنچای ودیگه استکان ندارن برای من عجیب بود رستورانی به این بزرگی تعداد استکان چایشون خیلی محدود باشه به طور کلشب خیلی خوبی بود درجواردوستانمون وپرسنل محترم این رستوران .امیدوارم به نقاط ضعفشون بیشتر بپردازن
#تایسیز
باسلام من میخوام رستوران مستوران تهران رو بررسی کنم، از ورودیش خوشم اومد خیلی باصفا بود و برام تازگی داشت، و داخل رستوران اولین باری بود که می دیدم با کاسه و آب دستا رو می شورند.
غذاش یه مقدار خام بود مخصوصا استیک مخصوصش. از نحوه ی چیدمان میزش زیاد خوشم نیومد میتونست با سلیقه و رنگ بندی بهتری باشه، فاصله ی میزهاش زیاد بود خیلی کسل شده بودم، دوغش خیلی ترش بود خوشم نیومد. ولی در کل فضای عالی داشت. باتشکر
غذاهاي خيييلييی معمولی با قيمت های خيلی بالا. محيط گرم و دوست داشتنی. رسيدگی خوب پرسونل. گوشت كباب تابه اي كاملا مزه گوشت برگر ميداد! البالو پلو خيلی معمولی بود حتی يه مقداری برنج خمير شده بود. ولی طعم مرغ خوب بود. ارزش رفتن دوباره نداره. فقط واسه يك بار رفتن و تست كردن اگر دنباله يه رستوران گرون با محيط گرم هستين بد نيست
#رستوران #مستوران# مگه لازم به معرفيه اين رستوران معركه؟؟؟؟؟فكن بري كاخ نياوران بگردي بعد گشنه گشنه بري اينجا...قطعا جان نثار ميكني در راه اين محفل! گردن مشهدي بهترين پيشنهاديه ميتونم بهتون بدم،واقعا تو دهن اب ميشه از نرمي و لطافت گوشت...برنجش كه خيلي جالب دم شده و تو يه خمير پرده اي بود كه خودت بايد بازش كني و دااااغ ميل كني...البته بسته به نوع سفارشت ميتوني گوشت داخلش سفارش بدي باشه يا بيرون تو ديس...ولي من بيرونتو ديس بيشتر دوس دارم...البالو پلو پرده ايش هم خوب بود ولي يكم شيرين بود...يكيم بود ديگي بود و خيلي بامزه خودشون برات سرو ميكردن و بازش ميكردن و بخار اين غذا همچو نسيمي به مغزت رسوخ ميكنه?درين حد اين رستوران منو شاعر كرده هاااا??? سوپ پسته جديدترين چيزي بود كه تا حالا چشيدم،بقيه چيزاش عادي بود اما نوشيدنيشو دوس نداشتم خيلي شيرين بود...سكنجبين بود ... اگه ميريد به عشق گردن مشهديش بريد خودشم نونوا داشت و يه محيط خيلي هنري و قديمي جالب اخرشم دستاتو با عطر بهار نارنج ميشستن و يه حوصچه ارزوها داشت و يه سكه ميدادن بندازي داخلش گروووون بود اما واقعا گاهي اينجوري هزينه كردن مي ارزه
رستوران بسیار شیک همراه با غذاهای ایرانی و فضای سنتی. کیفیت غذاها بسیار بالا بود. رفتاد گارسون ها حرفه ای و سرویس دهی عالی بود. پلو پنجره ای رو حتما امتحان کنید. یه حوضی هم داره که توش میتونید سکه بندازید برای برآورده شدن آرزوها !!
به نظرم این رستوران جزو رستوران پیش تاز استفاده از ظروف مسی و منوی کاملا ایرانی با کیفیت بالا توی لااقل تهران است. اول که وارد میشید با پارچ و لگن مسی میان و اگر دوست داشتید دستتان را با آب و بهار نارنج میشورید. تزیینات و نمای داخلی خیلی زیبا است و مشخصا توسط یک تیم حرفه ای و با سواد انجام شده است. کیفیت مواد اولیه بالا و گوشت گوسفندی در واقع گوشت بره تازه است، برنج ایرانی و لبنیات به صورت محلی سرو میشوند. ظرف ها تماما مسی و سفالی هستند. کیفیت غذاها و شیوه پخت شان عالی است و بسیار پر حجم هستند به طوریکه به نظرم هر پرس برای دو نفر کفایت میکند. تنها ایرادی که می شود به این رستوران وارد کرد قیمت بسیار بالای موارد داخل منو است. پس اگر نمی خواهید برای یک وعده غذایی پول زیادی خرج کنید توصیه میکنم از رفتن به این رستوران لوکس و با کیفیت صرف نظر کنید.
در یک روز عادی وسط هفته برای نهار به رستوران مراجعه کردیم. فضای زیبا و طراحی خاص و برخوردی جالب و متفاوت از کارکنان رستوران. طراحیمنوی خاص و زیبا ، پذیرایی و دکوراسیون جالب . اما کیفیت به اندازه قیمتهای نجومی هم طرازنیست و باعث میشه فقط یکبار از این رستوراناستفاده کنیم.
اینجا یک رستوران خیلی خاص بود با فضای سنتی و غذاهای اصیل ایرانی. اولین چیزی که به ذهن من رسید این بود که اگر یک خارجی بخواهد با محیط و غذای ایرانی آشنا شود، اینجا چه جای خوبیست. به خصوص که قرار است دلار خرج کند نه ریال!
بار اول زمانی رفتیم که هنوز زیاد معروف نشده بود و نیازی به رزرو نبود ولی دفعه بعد کمی ناز کردند هرچند جا بود و نشستیم. ولی بهتر است از قبل رزرو شود. قبل غذا با تشت و گلاب سر میز می آیند برای دست شستن فرمالیته.
غذاها به نظر من ایده آل بودند. با اینکه شاید همان غذاهای ایرانی همیشگی باشند ولی جوری که پخته و سرو میشوند با همه جا متفاوت هست. به خصوص برنج که به شکل فوق العاده ای داخل خمیر پخته شده و تا آخر غذا داغ داغ می ماند.
در آخر هم یک حوض آرزو گذاشتند که یک سوژه الکی برای عکس گرفتن درست شده. قیمت ها خیلی بالاست ولی به نظر من اینجا یک رستوران شیک برای موقعیت های خاص است که واقعا ارزش امتحان کردن دارد.
این رستوران دکوراسیون زیبایی دارد و با توجه به قیمت بالای آن تنها برای مناسبتهای خاص مناسب میباشد. فضای رستوران دنج و دلنشین است. این رستوران نیاز به رزرو قبلی دارد.
ابتدا برای شستن دست بصورت سنتی برایمان تشت آب آوردند که جالب بود. پیش غذا سوپ پسته سفارش دادیم و غذای اصلی مسینه بره چوپان که ماهیچه ای بود که داخل قابلمه سرو شد.
کیفیت غذا خوب بود اما به نسبت قیمت آن نمیارزید.
ئر انتها هم دو عدد سکه به ما دادند تا هنگام خروج در حوض آرزوها بنداریم!!!