اردیبهشت 98 به اصفهان سفر کردیم و در سفرمون خواستیم از غذاهای اصیل اصفهانی هم لذت ببریم و بریانی از جمله این غذاها در اصفهان بود. بریانی اعظم و شاد از جمله بریانی های معروف اصفهان هستند و ما به توصیه دوستان به بریانی شاد واقع در دروازه دولت _ ابتدای خیابان طالقانی رفتیم. بریانی شاد داخل یک کوچه هست و فضای سالنش بزرگِ و مشتریان زیادی داره پس احتمال داره اگر شلوغ بشه مجبور بشید چند دقیقه ایی توی صف بایستید. قیمت بریانی هاش کمی بالاست اما بسیار خوشمزه و چرب و چیلی هست و یه آبگوشتی هم داره که توی کاسه همراه نان سنگک می تونید بگیرید که قیمت جداگانه داره. فضای رستوران تمیز و مرتب است و پرسنل به خوبی و با نظم سرویس دهی می کنند. ما یک دسر سنتی دیگه اصفهان به نام خورشت ماست سفارش دادیم. یه ماست زرد رنگ که مزه شیرین و ترش رو باهم دهره و واقعا بعد از خوردن بریانی تست کردن خورشت ماست مثل فاجعه میمونه و کل خاطره و مزه خوش بریانی رو از ذهنتون می بره.
#غذا #خوشمزه #شکمگردی #خرس_شکمو
مگه ميشه اصفهان رفت و غذاي سنتي معروف اصفهان به اسم بريوني رو نخورد؟؟ رستوران هاي زيادي در اصفهان بريوني سرو مي كنن ولي اين بين رستوران شاد يكي از قديمي ترين و پر طرفدارترين رستوران هاي اصفهانه كه فقط بريوني و در نوبت ظهر سرو مي كنه. براي خوردن ناهار حدود يك ساعت و نيم در صف منتظر شديم ولي كاملا ارزشش رو داشت. خوشمزه ترين بريوني اي بود كه تا حالا خورده بودم و از نظر قيمتي هم كاملا مناسب و خوب بود. هر پرس بريوني ٢١ هزار تومن كه اصلا بوي عجيبي مثل بعضي جاهاي ديگه نداشت و با نون تازه سرو ميشد.
بریان یا بریون، نام غذائی است که مختص اصفهان هست و به رستورانهائی که بریان سرو میکنند، اصطلاحا بریانی می گن.در سفری که در اردیبهشت ۹۸ به اصفهان داشتیم بعد از پرس و جو متوجه شدیم که دو بریانی به نامهای اعظم و شاد وجود داره که هر دو معروف هستند.چون بریان، غذای فوق العاده چربی می باشدو مخصوص ناهار هست، مااین مطلبو نمیدونستیم وعصر به اونجا رفتیم و دیدیم که تعطیله کوفتند رستورانهای بریانی فقط برای ناهار باز هستند. ظهر روز بعد برای ناهار به بریانی شاد واقع در میدان اما حسین(ع)ابتدای خیابان طالقانی رفتیم.البته بنده حدود ده سال پیش یه بار تو اصفهان بریان خورده بودم اما زیاد خوشم نیومده بود و اینبار بخاطر شهرت زیاد و کیفیت عالی بریانی شاد که خیلی شنیده بودیم رفتیم تا شاید طعم و مزه بهتری داشته باشه.شنیده بودم که بریانی شاد خیلی شلوغ میشه و باید یه نیم ساعتی تو صف بایستیم.دقیقا اون طور بود و حدود بیست دقیقه ای در صف بودیم.ابتدا جلو در آقائی ایستاده بود و به بنده گفت که یک سینی خالی بردارم.تا رسیدن به محل سفرش و تحویل غذا، دو سه تا یخچال بزرگ و ایستاده بود که میتوانستیم مخلفاتمونو شامل نوشایه، ماست، زیتون و... از داخلش برداریم.بعد از رسیدن نوبت سفارش بریانو دادم و مشغول خوردن شدیم.سالن تقریبا پر بود و بطرز زیبائی تزئین شده بود.در قسمتی از سالن هم آقائی از از گاهی با ساز سنتور خود ما را مستفیضمی نمودند.من چون کلا غذاهای چرب رو دوست ندارم ، بطور کلی از بریان خوشم نیومد و فکر میکنم اگه بار دیگه به اصفهان برم دیگه بریون نخورم، چون خیلی چرب بود و تا ۲۴ ساعت در معده من هضم نشد واذیت کننده بود.هرچند زیاد هم بد مزه نبود اما اون طور که فکر میکردم هم خوشمزه نبود.فکر میکنم بیشتر ، بجای گوشت گوسفند، جگر سفید گوسفند بود با روغن زیاد.قیمتش هم نسبتا بالا بود.
مگه میشه به اصفهان سفر کرد و نرفت تا یه بریانی خوشمزه اونم تو یکی از قدیمی ترین های اصفهان خورد. یه رستورات تو مرکز شهر اصفهان، شلوغ ، مخصوصا تو ایام تعطیل . تقریبا ۳۰ دقیقه تو صف بودیمتت نوبت به ما برسه ولی وقتینوبتتون بشه میری کنار صندوق تا سفارش بدی و حساب کنی بریانی رو بهت تحویل میدن.
یه بدی داشت که نون سنگک اپشن حساب میشه و فکر کنم هزینه اضافه تر میگیرن براش . در کل راضی بودم از این رستوران .