وقتی چند سال پیش رستوران سرجو در سنندج شروع بکار کرد واقعا عرضه غذا با نان جو جالب و هیجان انگیز و البته بسیار سالم و خوشمزه بود. از آخرین که اینجا غذا خورده بودیم خیلی وقت گذشته, حتی جای رستوران عوض شده بود و چشممان روز بد دید !!
از سالنی بزرگ به سالنی کوچک و بسیار زشت و بدترکیب نقل مکان کرده بودند. از گرد و خاک روی دستگیره در ها بگزریم, لق و لوقی میز و صندلی ها و نبود دکوراسیون مناسب و حتی حال و حوصله کار کردن پرسنل, شدیدا تو ذوق میزد. رنگ های سفید و قهوه ای سوخته با بدترین حالت ممکن از در و دیوار می بارید ! چرا آخه؟ شما که قبلا خیلی خوب و باحوصله بودید.
غذاها با وقفه ای طولانی و انتظاری زیاد آماده شد.
سیب زمینی های سرخ شده از اون آماده ها...که بیش سرخ شده بودند و قطعات کوچک تر آن کاملا سفت و سخت ! ظرف سس کچاپ جذاب و زیبا بود اما خود سس کاملا معمولی و فکر کنم از ظرف بسته بندی کارخانه فقط خالی شده بود تو این ظرف.
پیتزاها خوب و خوشمزه بود و حجم مناسب یک نفر داشت.
سفارش من ساندویچ مرغ با سس پستو بود که کاملا معمولی بود البته نه به این معنی که طعم و کیفیت خوبی نداشت, فقط شبهاتی در من پدید آورد که نان ها با نمونه آماده جایگزین شده اند...خلاصه فیستیوالی از تنزل رو در مراجعه اخیر به سرجو تجربه کردیم...خداحافظ سرجو, تاروزی که به روزهای خوب برگردی.
یه رستوران متفاوت و شیک .با غذاهای جذاب و خوشکل سوپ ها داخل یه نون بزرگ جو سرو میشن
نون برگرها رنگیه قرمز و؛سبز !نون پیتزاها نون جو هست !همه غذاها خیلی خوبن !تو خیابان مبارک آباد هست قبلا هم یه شعبه تو ادب داشتن که فک کنم شعبه ادب به فامیلی لند منتقل شده .#تایسیز