رستوران یاسمینا در تهران دو شعبه داره یکی سمت غرب و دیگری همخیابان اندرزگو،منوی لبنانی رستوران حسابی مفصله و پرسنل اونقدر خوش برخوردند که هر چندبار بخواید میتونید درباره جزئیات منو که شامل انواع نان و مزه گرم و مزه سرد و فینگرفودتنوری و خلاصه غذای اصلی و دسر و نوشیدنی هست سوال کنید و اگه با انگلیسی حرف زدن هم راحت هستید میتونید با سرآشپز لبنانی رستوران هم صحبت کنید هم فاله و هم تماشا،طعم غذاها و کیفیت واقعا عالیه.غذاهای ترکیبی هم تو منو هست مثلا سینی مزه یا سینی کباب که میکس چند نوع مختلف از غذاهاست در اندازه کوچکتر.طعم هومس بینظیره،طبقه دوم رستوران برای افرادی که تمایل دارن قلیون هم داره،طبقه اول ولی فقط غذا?از لحاظ قیمت هم با توجه به میفیت متوسط رو به بالاست،یه انتخاب خوشمزه و با کیفیت
هفته قبل با دوستان تصمیم گرفتیم برای صرف صبحانه به رستوران یاسمینا شعبه شهرک غرب بریم.
روز قبل تماس گرفتم و برای شش نفر میز رزرو کردم.
صبح روز پنج شنبه که هوا برفی بارانی هم بود ما به رستوران رفتیم و دیدیم که میزی که برامون گذاشتن در فضای باز هست و گفتند که داخل برای میز شش نفره گنجایش نداریم،اول نگران بودیم که بیشتر از آنچه الان سردمون هست،سرد بشه و نتونیم تحمل کنیم که بیرون بشینیم.
اما با وجود گرماتاب که بالای سرمون بود و پتو که خود رستوران در اختیارمون قرار داد گرم شدیم و صبحانه در هوای بارونی لذت بخش بود.
صبحانه شامل دو مدل نان که در داخل رستوران پخته میشد بود و میکس پنیر فتا و گوجه و خیار، ماست چکیده که مثل خامه بود،املت،عسل،میکس عسل و خامه، مربا و نان زعتر که یک نان عربی است.
و چای هم به صورت نامحدود شارژ میشد.
صبحانه خیلی سالم بود و از مواد مضر برای بدن در آن استفاده نشده بود?
پکیج هاشون به صورت دو تا یکی بود و هر دو نفر باید اقلام بالا رو باهم میل میکردن بجز نان زعتر که شش عدد بود.
رستوران لبنانی یاسمینا با منوی لذیذ و جدید یکی از بهترین ها است که دکور مدرن و لوکسی نیز دارد. . اگر قصد دارید لحظات خوشی را با خانواده و دوستان در فضایی بی نظیر بگذرانید، رستوران یاسمینا یکی از پیشنهادهای عالی به حساب می آید. قسمتی از متن نوشته شده در رستوران .... یاسمینا همیشه رویای آشپزی برای مردم را در سر داشت، تا ذره ای از وجود خودش را در هر لقمه از خوراک بگذارد. وقتی بزرگ شد همه خصوصیات لبنان را داشت: مهربان، مهمان نواز، بخشنده، غنی از فرهنگ، سنت ها و صد البته پیشینه غذایی و استعداد آشپزی. او الهام بخش راه اندازی رستورانی شد، که دانه هایش در بیروت عمل آمده بود ولی در تهران خیره کننده ریشه گرفت.