يكي از رستوران هاي بسيار جالبي كه در كوالالامپور تجربه كردم رستوران زنجيره اي سوشي كينگ شعبه هتل سانوي پوترا بود. در اين رستوران انواع سوشي ها به دور ميزها ميچرخيدند و هر چه دوست داشتيد برميداشتيد. قيمت ها هم بر مبناي رنگ بشقاب ها بود. من چند بشقاب را با انواع ماهي هاي خام و پخته امتحان كردم كه همه شان طعم خوبي داشتند. قيمت ها به محتويات داخل بشقاب ها همخواني داشتند.
سوشی کینگ
تقریبا ساعت ۳ بود و گرسنه در پورت دیکسون، دنبال جایی برای غذا خوردن، شنیده بودیم که غذای دریایی پورت دیکسون خوبه ولی رستوران های معروف همه از محلی که ما بودیم دور بود از یکی از محلی ها که پرسیدیم آدرس این رستوران رو داد.البته سوشی کینگ توی مالزی شعبه های زیادی داره.
سفارش ما گوشت و میگو با برنج و ... بود.
در کل غذاش از نظر من در حد متوسط بود.
ما در كوالالامپور در هتل سانوي پوترا اقامت داشتيم كه اين هتل يك مركز خريد زيرش بود. در طبقه پايين اين مركز خريد انواع رستورانها بود كه سوشي كينگ هم آنجا شعبه داشت. اين رستوران بسيار جالب بود و به اين صورت بود كه بشقاب هايي با رنگ هاي مختلف و انواع مختلف سوشي، بر روي يك ريلي در اين رستوران و به دور ميزها در حال حركت بودند. هر رنگ بشقاب قيمت خاصي داشت و در نهايت بر مبناي تعداد بشقابي كه هر فرد استفاده كرده بود مبلغ حساب ميشد. البته كساني كه عضو سوشي كينگ بودند هر بشقابي كه ميگرفتند تنها دو تا سه رينگت بود. ما سوشي هاي طعم هاي مختلف را امتحان كرديم و همه خوش طعم بودند. #تايسيز