يك روز جمعه ناهار به پيشنهاد دوستان رفتيم رستوران آذربايجان در پارك جمشيديه
اينها يك مجموعه رستوران هستن به اسم مجموعه رستوران هاي كمالي كه آذربايجان،كردستان، تركمان و زاگرس اسم رستوران هاست و همه در پارك جمشيديه هستن
فضاي سنتي و جالبي داشت كه البته خيلي سرد بود و هنوز بخاري هاي رستوران نصب نشده بود
براي پيش غذا كشك بادمجون و ميرزاقاسمي سفارش داديم كه هردو خيلي خوب و خوشمزه بود
غذاي سفارشي ما در رستوران آذربايجان قورمه كردي بود.
براي درست كردن قورمه نصف گوشت گوسفند رو با دنبه و چربي تو ديگ مسي ميذارن تا گوشت با دنبه آب شده خودش سرخ بشه و بپزه
بعد لاي برنج دم مي كنن
براي برنج از روغن كرمانشاهي استفاده شده بود و برنج ايراني با كيفيت و خوبي بود
كيفيت گوشت گوسفندي هم واقعا عالي و تازه بود فقط در نظر بگيرين كه بخاطر سرخ شدن گوشت در دنبه و روغن كرمانشاهي برنج اين طعم و بو يكم سليقه اي ميشه