ما در قالب یک تور گردشگری اولین صبحانه سال ۹۸ را اینجا صرف کردیم. هوا خیلی سرد بود و چون جمعیت ما هم زیاد بود سرویس دهی خوبی نداشتند و شاید هم غافلگیر شدند. خود خانه آزاده هم از خانه های قدیمی و نزدیک قلعه چالشتر است و دیدنی
در مرداد ماه 1397 برای سفری چند روزه راهی شهرکرد شدیم. یکی از مکانهای مورد بازدیدمان قلعه چالشتر بود که مجاور با رستوران سنتی آزاده قرار داشت. این رستوران محل سکونت حاج مهدی خان آزاده چالشتری بود که اصل آن به زمان زندیه بر می گردد. اتاق های طبقه پایین این خانه را تبدیل به رستوران سنتی کرده بودند و اتاق های طبقه بالا اقامتگاه بود. علاوه بر آن تخت های چوبی در حیاط مصفای آن وجود داشت که صرف ناهار را در کنار حوض کوچک و شمعدانی های رنگارنگ کنارش لذت بخش تر می کرد. همچنین می توانستید تا آماده شدن غذا گشتی در محوطه آن زده و کمی وقت بگذرانید. اتاق ها در چند اندازه مختلف بودند. ما اتاق کوچک چهار نفری را انتخاب کردیم. نشستن روی زمین و تکیه دادن به پشتی های سنتی اتاق حس خوبی را هنگام غذا خوردن فراهم می کرد. حتی برای حفظ حریم و راحتی بیشتر می توانستیم در اتاق را ببندیم.
برای ناهار دو پرس چلو کباب کوبیده نگینی (هر پرس 21000 تومان) و دوپرس چلو کباب کوبیده مخصوص (هر پرس 17000 تومان ) سفارش دادیم. اندازه غذاها کافی بود و طعم کباب ها خوب و مطبوع. غذاها در بشقاب های سفالی آب رنگ همراه با دوغ و پونه زیاد (دوغ محلی چهار نفره 6000 تومان) آورده شد. فضای اتاق طوری بود که هوس کردیم تا بعد از ناهار چند دقیقه ای دراز بکشیم اما اطلاعیه روی دیوار مانع این حس و حال میشد: حداکثر زمان پذیرایی 45 دقیقه!. تنها مشکل صدای بلند موسیقی کنار اتاق ما بود که بنا به درخواستمان کم شد. برخورد و نوع پوشش پرسنل نیز زیاد حرفه ای نبود اما دوستانه و مودبانه بود. در کل فضای خوبی داشت و می تواند به عنوان یک رستوران مناسب جهت صرف غذا در این منطقه در نظر گرفته شود.