اکبرجوجه برادران کلبادی، چند سالی است در تهران هم شعبه زده: در انقلاب، در سیدخندان، و کیترینگ دزاشیب. این سه شعبه شعبات اصلی هستند که در سایت اکبرجوجه هم نوشته شده.
ما به شعبه سیدخندان رفتیم که یک رستوران کوچک و جمع و جور در طبقه دوم بود و دکور جالب و تر و تمیزی داشت. به جای دو پرس مرغ، یک نوع مرغ مجلسی دونفره سفارش دادیم که سیب زمینی و دورچین هم داشت. البته بهتر بود این کار را نمی کردیم چون مرغ های عادی بقیه در عرض چتد دقیقا آماده می شد ولی سفارش ما بیشتر از ۴۰ دقیقه طول کشید و دورچین هم درنهایت چند تکه هویج و کدوی نیمه خام یخ کرده بود.
برخورد کارکنان خوب بود ولی مشخص بود که تازه کار هستند و زیاد به کار مسلط نبودند. مثلا یک نفر با دو پرس مرغ و برنج چند دقیقه وسط سالن می چرخید ولی همه غذا داشتند و آخر هم نفهمیدند آن غذا را به کی بدهند. بعد از کلی انتظار که غذای ما آماده شد، همان دو برنج یخ کرده که روی دستشان مانده بود را برای ما آوردند! البته گفتیم و تعویضش کردند.
قیمت ها کمی از شعبه های شمال بالاتر بود ولی کیفیت به همان خوبی. یک ویژگی مثبت هم این بود که تا حدود ساعت ۴_۴ و نیم عصر روز جمعه، ناهار داشتند.
این رستوران را برای وقت هایی که هوس اکبرجوجه شمال در تهران را کردید، پیشنهاد می کنم.