پیتزای تنوری همیشه خیلی جذاب تر از پیتزاهای فری هست. برای همین وقتی شنیدیم که رستوران پایتخت تنور داره با یه سر آشپز خانم رفتیم ببینیم چجوریه.
محاسن اینجا همونطور که گفتم به خاطر وجود تنور خمیر پیتزا عالی بود. خیلی نازک و بیسکوییتی. پرسنل خوش برخورد بودن و چون اول کارشون هست مشخص بود که دوست دارن مشتری ها راضی باشن و بازم برن پیششون.
کیفیت گوشت استفاده شده توی پیتزای سیر و استیک خوب و اندازه اش هم مناسب بود. مورد دیگه اینکه اینجا سوسیس و کالباس اصلا ندارن و کل منو گوشت و مرغ و ماهی و بوقلمون هست. آشپزخونه هم جلوی چشمتون هست و همه چی بنظر تمیز و مرتب میرسه
از معایب اینجا بخوام بگم(چیزی که توی صفحه ما گفته میشه چون کار تبلیغی نمیکنیم و پولی نمیگیریم و برای اثباتش میتونید تبلیغ همین رستوران رو توی پیچ یکی از همین تیسترهای معروف ببینید و مقایسه کنید. لایک ها و کامنت ها رو هم با ما مقایسه کنید البته?? بگذریم...) اینجا جای نشستن داخل رستوران نیست. بیرون توی پیاده رو یه فضایی رو با کیسه پوشوندن و یه هیتر گذاشتن که برای الان کمی مناسب هست اما سردتر بشه سخت میشه. سیستم رستوران کاملا فست فودی هست و از ظرف های پلاستیکی میتونید بفهمید. پیتزای سیر و استیک بوی سیر میداد ولی طعم سیر نه زیاد. پنیر هم میتونست بیشتر بشه.
فاکتور در ادامه عکس ها?
پیتزا پایتخت: شهرک غرب. خیابان پاکنژاد نرسیده به بلوار دریا نبش کوچه اردیبهشت