این بار ما برای نوبت صبحانه از این رستوران استفاده کردیم. رستورانها این روزها از تمام ساعات روز برای سرویس دهی استفاده میکنند. یکی از مزیتهای صبحانههای بشقابی که با محتویات مشخص ارایه میشوند به صبحانه بوفه باز این است که از قبل حجم و کیفیت و قیمت مشخص و قابل انتخاب است. معمولا اسراف و دور ریز ندارد. صبحانه ظفر به صورت بشقابی ارایه میشود.
ما چهار نوع صبحانه، پنکیک، وافل مخصوص، صبحانه انگلیسی و املت ایرانی سفارش دادیم. به نظر من حجم صبحانه انگلیسی و وافل مخصوص برای کسانی که خوش خوراک هستند خوبه. حجم املت برای یک نفر مناسب بود و البته کسانی که صبحانهی کمی میخورند شاید برای دونفر هم کافی باشد.
قیمت صبحانه انگلیسی ۲۲۰۰۰ تومان، وافل مخصوص ۲۱۰۰۰ تومان، پن کیک ۱۹۰۰۰ تومان و املت ایرانی ۱۳۰۰۰ تومان بود. ترجیح من همان صبحانه انگلیسی بود. البته ما اول وقت مراجعه کردیم و حاضر شدن سفارش ما کمی طولانی شد.
رستوران ظفر ابتدا کارش را با پیتزا شروع کرده بود. یادم میآید در محدوده نصفراه تبریز یکی از اولین فستفودهایی بود که پیتزاهای خوشمزهای هم داشت. شعبه جدید این فست فود در خیابان حسابی تبریز قرار دارد.
برای پارک خودرو معمولا جای مناسبی در حاشیه خیابان پیدا میشود و در زمانهای شلوغ نهایتا شاید مجبور شوید خودرو را در فاصله دورتری پارک کنید.
در بدو ورود خوشآمد گویی مسول سالن کار خوبی بود و حس خوبی ایجاد میکند. تعریف استیک سنگی ظفر را شنیده بودیم و امشب دوست داشتیم امتحانش کنیم. دخترک هم پیتزا را به استیک ترجیح داد. معمولا پیتزای مرغ و قارچ را انتخاب میکند. در یک شات آبمیوه سرو میشود.
آماده شدن سفارش ما حدود بیست دقیقه طول کشید. این فاصله زمانی مناسب برای بررسی فضای رستوران بود. فضا به اندازه کافی تمیز و مرتب بود. صندلیها و میزها همگی مرتب و تمیز بودند. نور به اندازه کافی بود. موسیقی هم پخش میشد که در قسمتهایی مناسب یک روستوران نبود و بیشتر مناسب یک فضای فروشگاهی بود.
شاید چیزی که در فضا توی ذوق میزد، چینش قوطیهای پیتزا به صورت نامرتب و در معرض دید بود که میتوانست نباشد و به زیبایی فضا کمک کند.
سفارش ما یک استیک و یک پیتزا بود که هر دو همزمان حاضر شد. استیک بر روی یک نوع سنگ خاص که ظرفیت گرمایی بالایی دارد سرو میشود. جلز و ولز استیک روی سنگ داغ حس خوبی القا میکند و تقریبا تا آخرین تکه، استیک داغ است و از دهن نمیافتد. در کنار استیک سس با سه طعم و در ظرفی دیگر، سیب زمینی و کدو و بروکلی و فلفل دلمهای آب پز طعم دار شده سرو میشود. استیک خیلی خوب پخته شده بود و بسیار لذیذ بود. در مقایسه قیمتی پیتزایی که سفارش دادیم با استیک، پیتزا بسیار گران یا استیک بسیار ارزان بود. پیتزای مرغ و قارچ که از نوع ایتالیایی بود، سعی شده بود اصالت پیتزای ایتالیایی حفظ شود و تقریبا نان پیتزا با مقدار کمی مواد بر روی آن بود.
فست فود و رستوران ظفر ، دو شعبه در تبریز داره،شعبه اصلی در خیابان راه آهن و شعبه دوم در بلوار دکتر حسابی، مابین فلکه شهریار و شبنم واقع شده است.ما به شعبه دوم این فست فود رفتیم.در ابتدای ورود به سالن نسبتا بزرگ، شیک و دلگشا، با خوش آمد گوئی یکی از گارسونها مواجه شدیم که حس بسیار خوبی به ما دست داد.بعد ایشون ،میز و محل نشستن ما رو نشون داد.یکدمیز دو نفره تمیز و زیبا با صندلی های مبله و راحت.سفارش ما به مسئول سفارش گیری، پیتزای ایتالیائی بیانکا، پیده قارچ و زبان و یک بطری دلستر بود.محیط داخل رستوران، بخاطر اولین سال نو میلادی با درخت کریسمس آذین بندی شده بود.کلا ظرفیت سالن طبقه همکف، ۷۵ نفر و طبقه دوم ۳۵ نفر می باشد.بعد ازحدود ده دقیقه تا یک ربع، سفارش ما آماده شد.پیده زبان وقارچ، با مواد اولیه خوب و تازه و پنیر پیتزای زیادآماده شده بود و بسیار خوشمزه بود.پیتزا بیانکا هم چون پیتزا ایتالیائی بود با خمیر نازک و قطر بزرگ بود و به ۸ قسمت قاچ شده بود.طعم و مزه آن هم خوب بود اما یه کم پنیر پیتزاش کم بود.در کل ما از برخورد پرسنل، محیط، آرامش فضا ، قیمت ،کیفیت و کمیت غذا راضی بودیم.