شهرستان میانه از توابع آذربایجان شرقی که تشریف ببرید یکی از رستوران های مورد علاقه مردم جهت صرف میان وعده! مغازه های پخت ماهی بر روی ساج هست که به آن ساج بالیغی می گویند. حالا چرا میگویم میان وعده؟ چون در شهر ما خوردن ماهی به عنوان یک وعده اصلی مطرح نیست و هرزمانی دلتان بخواهد می توانید بروید و از ماهی کبابی استفاده کنید. در گذشته از ماهی های بسیار خوشمزه رودخانه ای استفاد میشد ولی متاسفانه با کم آبی و خشک شدن رودخانه ها ماهی فروشی ها هم به سمت قزل آلا رفته اند که دیگر لطف و مزه سابق را ندارد. البته تعدادی از این ماهی فروشی ها هنوز از چوب و هیزم برای زیر ساج استفاده می کنند که طعم دودی ماهی مزه آن را تا حدودی بهبود می بخشد. این مقدمه را گفتم تا برسم به این موضوع که چند سال قبل دور دریاچه چیتگر هم یکی از این همشهری های ما مغازه ماهی کبابی به راه انداخت و حسابی هم در مورد توجه قرار گرفت. در اوایل زمستان سری به دریاچه چیتگر و این ماهی فروشی زدیم تا به هوس خوردن ماهی کبابی لبیک بگوییم. مغازه نسبتا کوچکی که سه میز و صندلی در داخل و تعدادی میز و صندلی در محوطه روبروی مغازه که بعید میدانم کسی در زمستان بخواهد آنجا بنشیند گذاشته است. سه اجاق داخل مغازه هست که بر روی آنها معمولا داخل فویل سیب زمینی هم قرار می دهند و میتوانید کنار ماهی یا جدا سیب زمینی تنوری سفارش دهید. نوشیدنی و سالاد هم کل منوی این مغازه را تشکیل میدهد. روزی که ما به این رستوران رفتیم برای سفارش فقط ماهی بزرگ داشت که هرکدام را دانه ای چهل هزارتومان حساب کرد که به نظرم گران آمد. یک تکه نان و خیارشور و یک نارنج کوچک هم دورچین ماهی را تشکیل داد. در کل برای کسانی که به ماهی علاقه مند هسند توصیه میکنم یکبار این نوع از ماهی کبابی را امتحان کنند ولی خوب آن طعم قدیمی و نوستالژی ساج بالغی کجا و طعم این ماهی های پرورشی کجا.