من و خانواده ام پس از بازديد از مسجد پوترا در شهر پوترا جايا به فودكورتي كه در نزديكي اين مسجد بود رفتيم و رستوران هاميد ناسي كاندار را براي خوردن ناهار انتخاب كرديم. اين رستوران تقريبا تمام غذاهايش دريايي بود و اكثرا برشته شده و به دليل ادويه هاي خاص رنگ قرمز بودند. من شاه ميگو سفارش دادم كه كنارش مايعي شبيه سوپ بود و دورچين هم داشت. طعم ميگو خوب بود و بوي بد نداشت. قيمت غذاهاي دريايي در مالزي گران بود و در اين رستوران هم قيمتها ارزان نبودند. اگر مانند من به تميزي حساس هستيد شايد از ديدن غذاخوردن اكثر افرادي كه در اطراف شما هستند و با دست غذا ميخورند و غذا را روي ميز ميريزند اذيت شويد ولي خب اين هم تجربه اي از فرهنگ هاي مختلف است.
يكي از پر جاذبه ترين قسمت هاي شهر پوتراجايا ميداني است كه مسجد پوترا و ساختمان پارلماني در انجا قرار گرفته است. در نزديكي مسجد پله برقي هايي خواهيد ديد كه به سمت پايين و نزديك درياچه ميروند، اگر به انجا برويد پس از طي مسير با پله برقي وارد يك فودكورت خواهيد شد كه در كنار درياچه پوتراجايا قرار گرفته است. من و همسرم كه حسابي از ديدن غذاهاي عجيب و غريب اين فودكورت به وجد امديم ، يكي از رستوران ها به نام حميد ناسي كاندار را كه غذاهايش بسيار پر رنگ و لعاب بودند را انتخاب كرديم.
ما اسكوييد و شاه ميگو را انتخاب كرديم كه كنارش برنج و دورچين هويج و كدو همراه با سس مخصوص داشت. طعم ميگو و اسكوىىد كاملا خوب بود، البته برنج معمولي بود تعريف انچنان نداشت.
قيمت اين بشقاب ٧٥ رينگت بود كه در طيف غذاهاي گران مالزي قرار ميگيرد.
محيط اين رستوران و فود كورت تميز انچاني نبود و تقريبا شلوغ بود. البته هم ميتوانيد در فضاي داخلي رستوران و هم در بيرون و نزديك درياچه غذايتان را ميل كنيد.
در مجموع تجربه غذاي جديد با فرهنگ غذايي كاملا متفاوت بسيار جالب بود.