در روز اول سفرمان در تفليس نزديك به وقت ناهار در خيابان به دنبال رستوراني خوب بوديم كه فردي با منو دم در يك رستوران كه در يك فضاي باز بود ما را دعوت به داخل رستوران كرد و ما هم به آنجا رفتيم. رستوران در كنار ساختمان هتل جورجيا تبليسي بود و به نوعي انگار در حياط هتل بود.
ما ميكس كباب(٢٥ لاري) و خينكالي(حدود ٣ لاري) سفارش داديم.
ميكس كباب چهار سيخ از انواع گوشت بود و يك سيخش هم جگر بود و دورچين سيب زميني و خيار و گوجه داشت. كباب طعم خوبي داشت البته بايد تا گرم است خورد وگرنه سفت ميشود. خينكالي هم همان طعمي را داشت كه در ساير رستوران هاي گرجي خورديم و خوب بود. در مجموع غذاهاي اين رستوران خوب و قابل قبول بود ولي عالي نبود.
سرويس دهي هم خوب بود.