بهترین برگر ایران با اختلاف زیاد طعم فوق العاده همه برگرها شما رو به وجد میاره ... از اسموکی برگر تا ترافل و ماشروم برگر همه با کیفیت و خوش طعم حتی دابل برگر ها که حجم گوشت نسبت به نان برگر بیشتره اصلا گوشت قالب نمیشه به برگر . چند سالی میشه اینجا میام همیشه کیفیت بالا و برگر ها استاندارد حتی نکات ریز برگر مثل طعم دار کردن کاهو همرعایت میشه .. حتما تست کنید ؛)
رستوران برگر 1358، در بلوار اباذر،در نزدیکی صادقیه قرار گرفته. برگرهای حرفه ای و دست ساز این رستوران، طعم دوست داشتنی ای داره که به نظرم حتما باید امتحانش کنید.
ما قبلا تو محل کارمون چند بار سفارش اینترنتی و تلفنی داده بودیم و همیشه از کیفیت غذاش راضی بودیم و دیشب برای اولین بار حضوری هم به این رستوران رفتیم. فضاش هم قشنگ بود و برخورد پرسنلش خیلی خوب بود.
سفارش های ما اسموکی برگر (127 تومن)، پپرونی برگر (143 تومن)و چیلی چیز برگر (130 ت.من) به همراه چیز فرایز (75 تومن) بود. مجموع سفارش ما 487 هزار تومن شد.همه غذاها عالی و خوشمزه بود. برگرها هم توپول هستن و ساندویچ پرملاتن. سیب زمینی هم ترد و تازه بود و سس پنیری خوشمزه.
ضمنا مالیات و حق سرویس ندارن.
خلاصه در کل پیشنهاد می کنم اینجا رو امتحان کنید و طعم یک برگر خوشمزه رو بچشید.
واقعا نمیدونم در مدح و ثنای این برگر چی باید خدمتتون عرض کنم!! دلنشین دلچسب و محبوب قلبها، سفارش اولتون هم چیزی چیز برگر باشه,, که داخلش پیاز کاراملایز شده داره و میتونه هر سلیقه ای و راضی نگه داره.. از من سختگیر نمره ی کامل و میگیری کاپیتان
#mrhunter
از برگر ذغالی تا برگر ۱۳۵۸
شاید حدود یه سال پیش بود وقتی که اولین بار با پدرم به این رستوران(شعبه اباذر) رفته بودم، طعم برگرش براش خیلی لذیذ بود.
از اون موقع ما شدیم جز مشتریان این رستوران خوشنام و خوش طعم.
برگر های این رستوران دست سازه و طعم مخصوص به خودش رو داره
سفارش ما برگر چیلی بود که البته برای من زیاد تند نبود، شاهد مخصوصش هم عالی که شامل کاهو، زیتون، گردو، پنیر پارمیزان، جوانه گندم و مرغ گریل شده بود.
#مسترهانتر
برگر۱۳۸۵ یه فست فود معمولی با منوی متنوع نیست.این رستوران گوشت برگر و سوسیس مخصوص خود را تولید میکند که مزه و کیفیت بسیار متفاوتی با گوشت برگر و سوسیس های صنعتی دارند. در این رستوران با منوی نسبتا محدودی رو به رو میشوید ولی احتمالا از هر سفارشی که بدهید راضی خواهید بود. سس مخصوص و پیاز کاراملایز شده انها به برگر ها طعمی خاص و خوب میدهند. پیشنهاد میکنم برای پیش غذا ،سیب زمینی های این رستوران رو امتحان کنید. رستوران در دو طبقه هستش و بعضی اوقات خیلی شلوغ میشه پس بهتره روزهای وسط هفته رو برای رفتن انتخاب کنید. #مسترهانتر #mrhunter
یکی از برگرهای معروف و خوشنام تهران برگر۱۳۵۸ است که دارای دو شعبه یکی در محله صادقیه بلوار اباذر و دیگری در فودکورت قلهک خیابان شریعتی قرار دارند.ما معمولا با دوستان به شعبه اباذر مراجعه میکنیم که دارای دو طبقه با دکوراسیون داخلی زیبا و خاصی است،دفعه آخری که به این شعبه رفتیم چیز برگر و ساندویچ فیلهمرغ سفارش دادیم که کیفیت قابل قبول و خوبی داشت.هر دو ساندویچ شامل پنیر و متریال با کیفیتی بودند و طعم لذیذی داشتند.
@burger1358
آقای سلیم زاده مدیر این رستوران، همون آدمیه که توی دهه هفتاد برگر زغالی ظفر رو معروف و همه گیر کرد. هنوز خیلیها به هوای اسم و رسم برگر زغالی میرن ظفر، ولی نمیدونن که منبعش در واقع اینجاست! یه برگرشاپ تخصصی که یکی از بهترین برگرهای تهران رو با کمترین قیمت دست مشتری میده. ? توصیه میکنم اگر اینجا رفتین، اسموکی برگر، ترافل برگر و سالاد ویژه رو حتما امتحان کنین.
نکات مثبت:
.
✔️چیزی که بار اول خیلی به چشمم اومد این بود که وقتی نشستی غذا میخوری، روی دیوار چندتا تابلو هست که از کیفیت و هویت این رستوران نوشته. کاری هوشمندانه که وقتی دارین غذاتون رو میخورین، نسبت به اون غذا و رستوران یه جور حس اطمینان و خوب بهتون میده.
.
✔️اون بخشی که برات اساماس نظرسنجی میاد رو من خیلی دوست داشتم. و شاهد بودم که چطور دونه به دونه نظرها رو بررسی میکنن و چقدر وسواس به خرج میدن.
.
✔️توی سایتشون در مورد وزن، کالری، قند و چربی برگرهاشون اطلاعات وجود داره. این فوق العاده ست.
.
✔️سیب زمینیهای اینجا در یک کلام عالیه. از بیرون ترد و کرانچی و از تو نرم و لطیف.
آدرس: صادقیه، بلوار اباذر، پلاک بیست/دو