در شهر کرمانشاه و بلوار زیبا و طویل طاق بستان روبه روی محله کارمندان این رستوران کباب بناب که کلی مشتری داره و تعریفش و شنیده بودیم با دوستان برای شام انتخاب کردیم . کیفیت و طعمش خیلی خوب بود ولی یچیزی کم داشت اونم این بود که کلا گوشت گوساله بود و خبری از ترکیب با گوشت گوسفند نبود متاسفانه الان همه کباب کوبیده های حتی باکیفیت همینطور شده و قدلیلش هم گرانی گوشت گوسفند و توقع سود بیشتر صاحبان این رستوران ها و کبابی هاست نکته قابل توجه تر یا بهتر بگم سورپرایز تو شهر ما کرمانشاه اینه که این ها با توجه به سکه بودن کاسبی ، مشتری و فروش زیاد همواره سرویس ضعیف ، دکوراسیون قدیمی ، سالن های نه چندان راحت و زیبا و .... دارن که واقعا جای تاسف داره و بنظرم هرچقدر کیفیت و طعم غذا خوب باشه اما مشتری لذتی نمیبره ، به امید روزی که در طرز فکرشون تغییر ایجاد کنند همینطور که ما هم باید استقبالمون رو از این طور جاها کمتر کنیم ، خیلی رستوران های جدیدم هستند که برعکس کیفیت غذارو در پایینترین حد ممکن قرار دادن و بجاش فقط به دکوراسیون ، زیبایی و ... اهمیت دادن که اون خیلی بدتره ! امیدوارم هردو نمونه یه تعادلی رو بتونن ایجاد کنن