رستوران گرین بل در خیابان فریتهی و در شمال جزیره ماله کشور مالدیو قرار دارد. جزیره ماله بسیار کوچک است و دسترسی به همه چیز آسان است. ما در ماه رمضان در این جزیره بودیم و یکی از رستورانهایی که قبل از افطار در حال سرویس دهی بود همین رستوران گرین بل بود. ظاهر رستوران بدک نبود و داخل هم معمولی بود و البته به شدت تاری بود ( فکر میکنم به خاطر ماه رمضان بود )
از لحظه ورودمان تا لحظه آخر ، یک ثانیه هم زنگ تلفن رستوران قطع نمی شد و پشت سرهم سفارش تلفنی بود که داده می شد و پیک های موتوری تند و تند در رفت و آمد بودند و مسئولیت خطیر حمل غذا در این ماه مبارک بر دوشِشان بود . از همین تعداد سفارشات متوجه شدیم که جای بدی نیامده ایم ...
ما یک سیب زمینی سرخ شده ، یک اسپاگتی با ماهی تون و یک ماهی انگشتی سُرخ شده سفارش دادیم .ماهی تون در مالدیو پایه و اساس اکثر غذاها است . توجه داشته باشید که در ماله مثل اکثر شهرهای جنوب شرقی آسیا ، غذاها پر ادویه سرو می شود . اینجا هم بعد از سفارش هر کدام از غذاهای مذکور ، گارسون می پرسید : " اِسپایسی اُر نات اِسپایسی ؟ "
اسپاگتی با ماهی تون زیاد چنگی به دل نزد و آن چیزی که فکر می کردم نبود اما ماهی انگشتی سرخ شده طعم جالب و خوشمزه ای داشت . فکر می کنم کمی هم از سرکه بالزامیک روی ماهی ها استفاده کرده بودند که مقداری حالت ترش مزه به آنها داده بود و با ذائقه ما سازگارتر شده بود.
سیب زمینی سرخ شده ، ماهی انگشتی ، اسپاگتی با ماهی تون ، یک نوشابه و یک آب معدنی مجموعا 175 روفیا که با مالیات نهایتا شد 186 روفیا ! با توجه به ارزش پولی ضعیف ما نسبت به دلار ، غذا نه چندان گران و نه چندان ارزان به حساب می آمد...
#مالدیو #ماله #رستوران_گرین_بل