ما در این رستوران ۳ وعده صبحانه و ۲ وعده شام خوردیم. صبحانه شامل تخم مرغ آب پز, کره و پنیر, مربا, چای و شیر بود که با نان محلی بسیار میچسبید. شام اول لوبیاپلو و کوکو سبزی تره پیازچه همراه ماست, ترشی, دوغ و نوشابه بود. شام دوم گندم پلو که نوعی بلغور بود و خورش بادمجان بدون گوشت با مخلفات که بسیار بادمجان خوشمزه ای بود و وعده ها بر عهده آژانس بود. سالن ظاهر سنتی داشت با دو تخت و بقیه میز و صندلی. از نظر گرمایش هم خوب بود. عکس گندم پلو مربوط به یکی از همسفرهاست.