مهمترین جاذبه محله جلفا بعد از کلیسای وانک کافه هاز محله است. کافه هایی که اغلب حول لیسای وانک جمع شده اند و خیلی هم پر رفت و آمدند. اما اگر خسته تر از آن هستید که تماشای رفت و آمد گردشگران داخلی و خارجی و چانه زدنشان برای انتخاب و نقد و بررسی دیده هایشان برایتان جالب باشد و به دقایقی آرامش احتیاج دارید، کافی است کمی از این کانون توجه دور شوید و از اولین کوچه مجاور با کلیسای وانک به سوی خیابان شهید قندی(مهرداد) بروید و کافه جازوه را ساکت و آرام در نبش کوچه پیدا کنید. به جز فضای داخلی کافه، یک میز دو نفره هم بیرون در همین کوچه قرار داده اند که گرچه میز لق می زند و از یک سو هم چشم اندازش آشپزخانه جوجه کبابی مقابل است، نیاز به هوای آزاد را تامین می کند(اگر باران نبارد و مثل من مجبور نشوید برگردید داخل). نور داخل شاید برای مطالعه کمی باشد و صدای موسیقی هم شاید کمی بلند باشد، به خصوص اگر قصد گفتگو داشته باشید. غذا ساده و در عین حال نوآورانه بود. به نظر با قیمت هم متناسب می آمد. عالی اینکه در ساندویچ هات داگ هیچ مخلفاتی جز پنیر نبود و به نسبت ساندویچ های هات داگ مرسوم در کشور،کمی به تصویر اریجینالِ هات داگ شبیه تر بود. تست شدن نان هم دست کم برای من لذت بخش بود. اما چطور با وجود آب شدن کامل پنیر و تست شدن نان، هات داگ خیلی داغ به نظر نمی آمد معماست!... نوشیدنی هم خنک کننده و دوست داشتنی بود و می تواند سندی برای اثبات طعم خوشِ کرفس به حساب بیاید.