رفتن به جزیره هرمز فقط وقتی کامل میشه که شما برید خانه خنجی زاده و یه نهار بی نظیر بخورید. ما ابان 98 اونجا بودیم و قلیه ماهی و میگو 2 پیازه و هواری میگو سفارش دادیم،همسر من که اصلا اهل غذای دریایی نیست هم با لذت از غذاهای انجا خورد.
واقعا نمی تونم بگم کدومش بهتر بود، من بیشتر هواری و 2 پیازه خوردم. راستی یادتون نره که حتما از ترشی های خوشمزه انبه اشون هم بخورید ، برای فروش هم دارن.
رستوران خنجی زاده رو در جزیره هرمز رفتیم محیط تمیز و خوبی داشت که یکم شلوغ بود. روی زمین می نشستیم تا غذا اماده بشه و صدا می زدن. روی دیوار رستوران بعضی حالا نظراتشون یا یادگاری نوشته و چسبانده بودن. کولر هوا رو خنکمی کرد در کل راضی بودیم. سفره به صورت یک بار مصرف بود. غذا معمولا۵۵۰۰۰ تومان بود البته غذاهای ارزان تر هم بود، پلو با ماهی شیر و یجور که مخلوط میگو با ماهی بود سفارش دادیم. غذا و ترشی اونایی که وارد بودن می گفتن خیلی طعم خوبی داره. همراه با اب و نوشابه و ترشی انبه بود.