رستوران خوان باشی دو شعبه داره که اولی اش در خیابان خیام و به شعبه بازار معروف است. فضای داخلی رستوران شکل سنتی داره و تزئینات خوبی هم داره. با شور و اشتیاق تجربه غذاهای شمالی و از ترس اینکه شلوغ نشه! زودتر رفتم و هیچکس در رستوران نبود! .تقریبا تجربه من ناامیدکننده بود و آن همه تبلیغ برای این رستوران با تجربه من تطابق نداشت. منوی رستوران متنوع است البته برخی غذاها را باید چند نفر باشید که بشه سفارش داد چون حجم غذا زیاده. سفارش من مرغ ترش بود که واقعا خوشمزه نبود و اصلا ترشی خاصی حس نکردم ضمن آنکه مرغش هم بنظر کامل نپخته بود! در کل، اولین و آخرین تجربه من از این رستوران بود و البته اینم بگم شاید غذاهای دیگرشون کیفیت بهتری داشته باشه.
چون خانمم از طریق یکی از دوستان تعریف اینجا رو به عنوان یه رستوران که غذاهای شمالی رو ارائه میکنه شنیده بود بعد از خرید از بازار رضا برای صرف نهار با یکی از دوستان که با همسرشون همراهمون بودن قصد رفتن به اینجا رو کردیم البته چون اینترنتم کار نمیکرد؟؟؟از مغازه دارهای جنب ایستگاه مترو سوال کردیم و روبروی بانک ملی تو خیابون خیام رو پیدا کردیم ،بعد از چند تا پله که به علت قدیمی بودن ساختمون استاندارد هم نبودن به رستوران وارد شدیم،فضای رستوران و لباسهای پرسنل هم به سبک محلی شمال کشور بود،برای صرف غذا به نیم طبقه بالا رفتیم،سفارش دوستمون اردک محلی با قیمت ۷۵ هزار تومان و سفارش ما خورشت خروس و کباب کاردی بود به ترتیب با قیمت ۳۹ و ۴۰ هزار تومان بود ،ماست بورانی با اسفناج و زیتون و سیر ترشی هم در کنارش،البته خودشون سبزی خوردن هم در کنار غذا گذاشته بودن.کیفیت و طعم اردک خوب ولی کباب خشک و معمولی بود و تعریفی نداشت ،خورشت خروس هم که ران بود خوب بود.قیمت نسبتا گران بود.زمان ارایه سرویس و آوردن غذا هم نسبتا طولانی بود
فروردین ۱۳۹۸
تعریف این رستوران رو شنیده بودم با دیدن عکس ها ترغیب شدیم ناهاری دلچسب در اینجا داشته باشیم، چی فکر میکردیم چی شد ..... خب اول از پلکان ورودی رستوران بگم که یکم تند و تیزه پس اگه فرد سالمندی همراهتون هست اینجارو پیشنهاد نمیکنم. فضای سنتی و قشنگی داشت خانمی با لباس محلی شمالی سفارشات رو از مشتریان میگرفت (البته رستوران غذای مازندرانی داشت و مدیر اونجا مازندرانی بود ،لباس محلی ولی گیلانی) ...اول میخواستیم طبقه بالا بشینیم که گفتن بالا گرمه ،منصرف شدیم. خوان باشی در طول هفته فقط برای ناهار بازه و گویا پنجشنبه ها برای شام هم هست.برخورد کارکنان محترمانه بود.قبل اوردن غذا برامون نان محلی و پنیر و سبزی اوردن. سفارش ما ماست بورانی وماست دلاری/دلالی چلولقمه زعفرانی ،فسنجان بود.قیافه غذا خوب بود ولی سبزی دلاری ماست سبزیجات یخ زده بود ک همچنان طعم و بوی فریزر رو داشت و اصلا نتونستم بخورم.کیفیت برنج بد،بیشتر مزه زردچوبه میداد تا زعفران! لقمه زعفرانی طعم و مزش خوب بود.فسنجان رو راضی نبودن مرغ داخلش خوب پخته نشده بود خورشت به اندازه کافی لعاب نداده بود. قیمت فسنجان۴۰۰۰۰ تومان ،ماست ها هرکدام هفت هزار تومان وچلو لقمه زعفرانی ۳۳هزار تومان. ارزش یکبار رفتن ندارد.