رستوران والک از چند سال پیش که راهاندازی شد و قیمت لقمههاش ۱۰ هزار تومن بود مشتریش بودم تا اومدن کرونا!
تقریبا یکسال و نیم بود که ازشون غذا نگرفته بودم تا الان که از سر کار بر میگشتم خونه. با اینکه نهار خورده بودم اما باز گرسنهم بود و تصمیم گرفتم به یه میانوعده خودمو مهمون کنم. خب! کجا بهتر از والک؟!
آخرین باری که اینجا غذا خورده بودم خیلی شلوغ بود و باید تو صف منتظر میموندیم تا نوبتمون برسه. اما اینبار خیلی خلوت بود و جز من مشتری دیگهای نداشتن!
کیفیت همون بود که قبلا امتحان کرده بودم فقط قیمتش خیلی بالاتر رفته بود.
قیمت لقمهی کوبیده ۵۰ هزار تومن بود که با یه نوشابه شد ۵۶ هزار تومن که برای همچین لقمهای زیاد به نظر میرسه!
کیفیت و مزهی کباب رو نمیشه گفت خیلی خوبه و نمیشه هم گفت بده؛ یه چیز بینابینیه!
کبابها در مخلوطی از گوجه فرنگی و کره شناورن و بعد لای نون تافتون آغشته به سس مخصوص به همراه پیاز و جعفری خورد شده پیچیده میشن و به شکل لقمه به مشتری ارائه میشن.
تا جایی که من یادمه والک اولین رستوران در تهران بود که کبابها رو به این شکل ارائه داد.
لقمه والك در بازار تجريش واقع شده بعد از بازار ميوه و تره بار وارد بازار كه بشين از شلوغي جلوي در پيداش ميكنيد.
هم كباب كوبيده و هم جوجه كباب رو اماده كردن انتخاب ميكنيد و ابتدا كباب رو توي اون گوجه هاي پخته شده كه پر اب هست ميزارن يا در حقيقت غرق ميكنن سپس روي نون ميزارن بعد مقداري پياز و از همون گوجه ها اضافه ميكنن و نون رو رول كرده و بازم در همون گوجه ها زده و در بشقاب ميزارن منتهي جاي نشستن خيلي محدوده و عملا خيلي ها روي پا ايستاده غذاشونو ميل ميكردند.
كيفيت غذا خوب بود كره و اب گوجه هاي پخته شده طعم خوبي به كباب داده بود.
قيمت هم ٢٥ تومن و تقريبا به صرفه بود.
سلام. برای رفتن به این رستوران کافیه از سمت میدان تجریش و یا میدان قدس وارد بازار سنتی تجریش شوید. این رستوران با نام لقمه والک در وسط مسیر واقع شده است. مساحت آن کمتر از 15 متر مربع است و ظرفیت آن کمتر از 15 نفر است. سه تا میز سه نفره دارد و یک میز عمومی افقی چسبیده به دیوار. بوی دلنشین کباب آن از چند متری آن می آید. غذاهایی که دارد کوبیده گوشت و کوبیده جوجه و نهایتا مخلوط است. بسیار گرسنه بودیم و. می خواستیم بریم رستوران. دوستم گفت تعریف اینجا رو زیاد شنیده و به پیشنهاد اون رفتیم داخل که فعلا نفری یک سیخ به عنوان پیش غذا بخوریم و بعدش بریم رستوران. ما می خواستیم سفارش کوبیده گوشت و مرغ مخلوط بدیم اما فقط گوشت داشت. ما هم بالاجبار اونو سفارش دادیم. کوبیده روی سیخ آماده شده بود و آن را داخل گوجه له شده با آب آن چند دقیقه ای گرم کرد و نهایتا به آن سبزی و خلال پیاز اضافه کرد و لای نان لواش گرد پیچید. ابتدا برای ما دو عدد دستکش یکبار مصرف آورد که تعجب نکردیم. چون معلوم بود کبابی که ازش آب گوجه فرنگی بریزه بهتره که با دستکش خورده بشه. کمتر از ده دقیقه غذا رو آوردند. نمی دونم چحوری براتون توصیفش کنم! فوق العاده لذیذ بود. به جرات می تونم بگم تا امروز یکی از بهترین کبابهای کوبیده ای بود که خوردم. آب خوش طعم گوجه در درون کباب نفوذ کرده بود و گوشت آن هم بسیار خوش طعم بود. قیمت هر ساندویچ کباب آن 30000 تومان بود که به نظر من واقعا میارزید. اگر اهل کباب کوبیده هستید اکیدا توصیه می کنم به اینجا سری بزنید.
اين رستوران در بازار تجريش واقع شده و به دليل روش خاصي كه براي سرو داره مشتريان زيادي به خودش جلب كرده. فضاي رستوران بسيار كوچيكه و اين رستوران منو نداره و فقط دو نوع كباب جوجه و كوبيده سرو ميكنه. بعد از آماده شدن كباب ها اون ها رو با پياز و جعفري و گوجه داخل نون ميگذاره و در كره و گوجه ميغلتونه و سرو ميكنه. براي خوردن اين غذا بايد دستكش دستتون كنيد. همين روش سرو باعث شده كه هر كسي دوس داشته باشه يك بار اين رستوران تجربه كنه.
طعم غذا خوبه و كيفيت متوسط داره. قيمت هر پرس سي هزار تومنه. نكته منفي اين رستوران فضاي بسيار كوچيك و شلوغ اين رستوران هست.
لقمه والک کبابی خاصی است که در بازار تجریش قرار دارد. موقعیت ان در گوگل نیز مشخص شده و میتوانید به راحتی پیدایش کنید. ما ظهر جمعه به این محل سر زدیم که شلوغ بود و حدود بیست دقیقه منتظر شدیم. میتوانید ساندویچ جوجه یا لقمه انتخاب کنید. انتخاب ما لقمه بود که خوشمزه و چرب بود. برای خوردن ساندویچ به شما دستکش یکبارمصرف میدهند که واقعا لازم است! خوردن ساندویچها کمی سخت است و فضای رستوران نیز خیلی تنگ و کوچک است. در مجموع برای یک بار امتحان کردن خوب و جالب بود اما خیلی خاص و عالی نبود. #مسترهانتر #mrhunter
یه رستوران خیلی کوچیک ولی با غذای خوشمزه البته کارکنان خوبی هم داره و چون جلوی مشتری درست میکنه خیلی حوس انگیزه
همسرم میگفت خیلی معمولیه ولی برای من خیلی هیجان انگیز و چرب بود و نیاز بودبا دستکش لقمه هارو بخوری
این رستوران یا شاید فست فود سنتی رو از استوری اینستاگرام آقای اشکان بروج میشناختم. وقتی نشون میداد که نون لواشها رو تو کره و گوجه یه بار میخوابونند و بعد کباب کوبیده دو لای اون نون میگذارند، به خودم قول داده بودم که اگر گذرم به بازارچه تجریش افتاد حتما برم سراغش. اگر غذای پرچرب رو دوست ندارید اصلا نرید سراغ این رستوران. از سمت امام زاده صالح که وارد بازارچه بشیم این رستوران در سمت راست شما قرار داره. در زمان مراجعه من که نه وقت نهار بود و نه وقت شام تقریبا خلوت بود ولی خونده بودم که گاهی برای حاضر شدن سفارش باید منتظر بود. سفارش من تا در فضای دالان مانند و جمع و جورش نشستم حاضر شد. اول میخواستم بدون دستکشهای یک بار مصرف لقمه رو بخورم ولی واقعا کنترلش واقعا سخت بود. پیشنهاد میکنم از همون اول دستکش دست کنید. سفارشها یا کوبیده تنهاست یا جوجه تنها یا میکس که مخلوطی از هر دوتاست. سفارش من کوبیده تنها بود. طعم و مزهاش و چربیاش برای من خوشمزه و خوش طعم بود. از تجربه این محل لذت بردم و حتما دوباره اگر مجالی شد دوباره مراجعه میکنم. #مسترهانتر #mrhunter
یه رستوران سرپایی
البته جای نشستن داره ولی کم و خودمونی و تنگ
حداقل ۳۰ دقیقه از سفارش تا تحویل طول میکشه
گوجه ها با کره ساعتها میپزند
بعد کوبیده و جوجه به این ترکیب طلایی اضافه میشن
نون کامل تو آب گوجه و چربی غرقاب میشه
کباب میره لاش
پیاز و جعفری
یه بار دیگه غرقاب گوجه و کره حیوانی
و تمام
بعدش باید با دستکش مخصوص
تو همونجا بشینید و لذتش رو ببرید
این رستوران کوچک ولی شلوغ در بازار سرپوشیده تجریش قرار گرفته و روش سرو آن بسیار جالب است. گوجه فرنگی را در کره حیوانی محلی فراوان می پزد و کباب کوبیده و جوجه کباب را همراه پیاز و گوجه با نان لواش ساندویچ کرده ودر آب گوجه و کره درحال قل زدن غلط می دهد و بعد با دستکش سرو و خورده می شود.